Ελάτε στην παρέα μας

Εκλογές 2014

Η ΔΑΣΗ και ο Γιώργος Μαστοράκος τίμησαν τις γυναίκες

Δημοσιεύθηκε

στις


Υπό τους ήχους του αθάνατου στο χρόνο “Padam, padam, padam…” – της ευφυώς ρυθμικής λέξης που εφηύρε η Edith Piaf, προκειμένου να καλύψει το κενό, όταν δεν θυμήθηκε τους στίχους του τραγουδιού της, δημιουργώντας, με αυτό τον τρόπο μια τεράστια διεθνή και αέναη επιτυχία-, υποδέχθηκαν οι γυναίκες της Δ.Α.Σ.Η. και ο ο υποψήφιος Δήμαρχος, κ. Γιώργος Μαστοράκος, τις γυναίκες του Δήμου Ηρακλείου Aττικής, σε μία βραδιά γεμάτη τέχνη, ιστορία και ζεστασιά.
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στη “Βίλα Στέλλα”, με αφορμή την επέτειο των 50 χρόνων από το θάνατο της Edith Piaf, της μεγάλης Γαλλίδας καλλιτέχνιδας, η οποία έμεινε στην ιστορία ως η “Αγία των Δρόμων”. Πλαισιώθηκε με μουσικά κομμάτια της Edith Piaf και ζωντανή μουσική, ενώ παρουσιάστηκαν βίντεο από την πολυτάραχη ζωή της καλλιτέχνιδας, την οποία αναβίωσε με την θερμή φωνή της η ηθοποιός, Ελένη Γρηγορίου.
Στην εκδήλωση χαιρετισμό απηύθυνε  Γιώργος Μαστοράκος, ενώ τη βραδιά προλόγισε η κ. Γωγώ Λαμπροπούλου, μέλος της Συντονιστικής Επιτροπής της Δ.Α.Σ.Η.
 “Οι γυναίκες της Δ.Α.Σ.Η. δε διαφέρουν σε τίποτα από τις υπόλοιπες γυναίκες του Ηρακλείου. Είμαστε εσείς! Είμαστε κομμάτι σας! Είμαστε οι μητέρες, οι εργαζόμενες, οι γυναίκες μεγαλύτερης ηλικίας, αλλά και οι νεαρές κοπέλες που ξεκινούν τώρα να φτιάξουν τη ζωή τους”, υπογράμμισε, ενώ τις προέτρεψε να ενώσουν τα χέρια και να συμμετάσχουν δυναμικά, ώστε να συμπορευθούν με τη Δ.Α.Σ.Η. σε αυτόν το νέο αγώνα που ξεκινά για το Ηράκλειο και τους κατοίκους του.
“Οραματιζόμαστε μία πόλη φωτεινή και καθαρή, με σεβασμό στους ανθρώπους της, στα παιδιά, στην τρίτη ηλικία. Ένα Ηράκλειο που θα μεριμνά για την ασφάλεια των κατοίκων του και θα στέκεται συμπαραστάτης και αρωγός σε κάθε πρόβλημά τους. […] Όμως για την επίτευξη των στόχων μας, απαιτείται κοινή προσπάθεια, πείσμα και όρεξη για δουλειά. Γιατί για να χτίσουμε και πάλι το Ηράκλειο που αγαπήσαμε πρέπει να κοπιάσουμε. Και μόνο με τη δική σας βοήθεια και συνδρομή μπορούμε να τα καταφέρουμε στο έργο μας”.
Ακολούθησε σύντομος χαιρετισμός από τον κ. Γιώργο Μαστοράκο, ο οποίος, κατά την παρουσίαση των υποψηφίων Δημοτικών Συμβούλων της Δ.Α.Σ.Η.- σημείωσε ότι αισθάνεται “σαν να κατεβαίνει ως υποψήφιος Δήμαρχος για πρώτη φορά, καθώς έχει την ίδια διάθεση και κέφι για προσφορά, όπως τότε”.
Τη βραδιά τίμησαν με την παρουσία τους δεκάδες φίλες της Δ.Α.Σ.Η., οι οποίες προσήλθαν από νωρίς στη Βίλα Στέλλα. Οι υποψήφιες του συνδυασμού τις υποδέχθηκαν με ένα κόκκινο τριαντάφυλλο και με ένα ποτήρι σαμπάνιας, ενώ ο χώρος απέπνεε την ατμόσφαιρα της εποχής.  

Συντελεστές
Ελένη Γρηγορίου: Αφήγηση
Μαρία Καούκη (υποψήφια Δ.Α.Σ.Η.): Συγγραφή βιογραφίας Edith Piaf, βίντεο, καλλιτεχνική και μουσική επιμέλεια
Γιάννης Μαλανδρής (υποψήφιος Δ.Α.Σ.Η.): Τεχνική επιμέλεια
Κατερίνα Κυρίτση (υποψήφια Δ.Α.Σ.Η.): Σύνταξη εισαγωγικού κειμένου εκδήλωσης
Νίκος Μανιός /Κώστας Κλειδαράς (υποψήφιοι Δ.Α.Σ.Η.): Εξωτερικές εργασίες
Γωγώ Λαμπροπούλου: Συντονισμός

Υποψήφιες Δ.Α.Σ.Η.
Αλεξίου Κατερίνα – Δασκάλα
Βλαχάκη Ελένη – Επιχειρηματίας
Βούλγαρη Βάσω – Διακοσμήτρια Εσωτερικών Χώρων
Καούκη Μαρία – Δημοσιογράφος Αθλητικού Ρεπορτάζ
Καρμαλή Γιώτα – Ιδιωτική υπάλληλος
Κυρίτση Κατερίνα – Δημοσιογράφος πτυχιούχος ΕΜΜΕ ΕΚΠΑ
Λανίτη Αναστασία – Φιλόλογος
Μαρασλή Κατερίνα – Συνταξιούχος ΟΤΑ
Μπίσκου Δήμητρα – Οικονομολόγος
Παπαγεωργίου-Σκαρλάτου Στέλλα – Επιχειρηματίας
Περγάμαλη Γεωργία – Υγιεινολόγος /Αστίατρος
Κροκίδου Βάσω – Βρεφονηπιοκόμος
Χολίδου Μάνια – Ιδιωτική υπάλληλος

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ