Ελάτε στην παρέα μας

Εκλογές 2014

Εσπερίδα διοργάνωσε ο συνδυασμός “Δύναμη Προοπτικής” στη Νέα Ιωνία

Δημοσιεύθηκε

στις


Πραγματοποιήθηκε στο Συνεδριακό κέντρο του Δήμου Νέας Ιωνίας προγραμματισμένη εσπερίδα του δημοτικού συνδυασμού “Δύναμη Προοπτικής” με θέμα «Οι Επαγγελματίες της πόλης μας προτείνουν». Μετά την ανάπτυξη των σκέψεων του συνδυασμού που έγινε με κύριο ομιλητή την υποψήφια Δήμαρχο κα Δέσποινα Θωμαΐδου, κατατέθηκαν προτάσεις από τους παρευρισκόμενους που εστίασαν στα προβλήματα των κλάδων τους σε συνδυασμό τόσο με την σημερινή οικονομική συγκυρία, όσο και με τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της Νέας Ιωνίας. Οι ομιλητές πέρασαν το μήνυμα της ανάγκης για αλλαγές και καινοτομίες αλλά και της ανάγκης για στήριξη των επαγγελματιών από τον Δήμο.
Σημαντικό ενδιαφέρον έδειξε ο εμπορικός κόσμος της πόλης καθώς συμμετείχαν παρεμβαίνοντας με προτάσεις και θέσεις, ο Πρόεδρος κ. Ευστάθιος Νουβέλογλου, ο Αντιπρόεδρος κ. Παντελής Μαύρος  ο Γ. Γραμματέας κ. Βλάσης Καραμπουλας  και το μέλος του Δ.Σ  του Εμπορικού Συλλόγου Νέας Ιωνίας, ενώ παρατηρήθηκε σύγκλιση απόψεων και θέσεων με τις σκέψεις του συνδυασμού μέσα και  από  τον διάλογο που ακολούθησε με την κα Θωμαΐδου και τους παριστάμενους. Άλλωστε  πολλά στελέχη και  υποψήφιοι του συνδυασμού που ανήκουν δυναμικά στο χώρο της αγοράς.
“Τέλος με το κλείσιμο της εσπερίδας δόθηκε η αμοιβαία υπόσχεση, όταν η ΔΥΝΑΜΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ αναλάβει την διοίκηση του Δήμου μας, να υπάρχει διαρκής συνεργασία με προτάσεις, ανοιχτή  συμμετοχή και διαβούλευση με όλους , καθώς και στήριξη των επαγγελματιών σε κάθε δίκαια διεκδίκηση τους” όπως τονίζεται από το δημοτικό συνδυασμό.

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ