Ελάτε στην παρέα μας

Εκλογές 2014

“Εσείς λοιδορείτε, εμείς συνεχίζουμε με σοβαρότητα”

Δημοσιεύθηκε

στις


Σκληρή απάντηση δίνει ο υποψήφιος Δήμαρχος Νέας Ιωνίας, κ. Παναγιώτης Μανούρης, στην ανοιχτή επιστολή της παράταξης “Ενότητα για τη Νέα Ιωνία”:

“Η Δημοτική Παράταξη Ενότητα για τη Νέα Ιωνία και ο Δήμαρχος Ηρακλής Γκότσης είναι προφανές ότι δεν έχουν διαβάσει το πρόγραμμα της παράταξης «Δημιουργία Αλληλεγγύη» που με σαφήνεια καθορίζει όλες τις δράσεις και τον τρόπο χρηματοδότησής τους. Αυτές οι δράσεις θα βγάλουν την πόλη μας από την στασιμότητα που ο ίδιος επέβαλε ως πολιτική του.

Συνεχίζουν να λοιδορούν και να χρησιμοποιούν υποκριτικά αριστερή φρασεολογία κενή περιεχομένου όμως. Δεν υποσχεθήκαμε διορισμούς και φυσικά δεν θα λύσουμε τα προβλήματα με μαγικό ραβδί. Είναι βέβαιο όμως ότι θα λύσουμε τα προβλήματα της πόλης γιατί εμείς γνωρίζουμε το πώς.
Όσο για τους χαρακτηρισμούς περί διορισμένου κρατικού υπαλλήλου θα έπρεπε να έχουν σκεφτεί πρώτα πόσες φορές στην διάρκεια της τετραετίας ζήτησαν και πήραν την βοήθειά του για το καλό της πόλης μας.

Με 23 χρόνια ένσημα στον ιδιωτικό τομέα δεν θα απολογηθώ σε κανέναν. Θα αποφύγω παρόμοιους χαρακτηρισμούς για εκείνους, γιατί επέλεξα κι εγώ και οι συνεργάτες μου να κινηθούμε σε ένα επίπεδο πολιτικού πολιτισμού που προφανώς ξενίζει τον κ. Γκότση και την παράταξή του.

Όσον αφορά τις Ιωνικές Μέρες, έναν επιτυχημένο θεσμό που ο κ. Γκότσης συνέβαλε στον εκφυλισμό του και για τις  100.000 ευρώ που διετέθησαν επί Χαραλάμπους, καλό θα είναι να ρωτήσει τους δύο υποψηφίους του ψηφοδελτίου του που ήταν τότε Αντιδήμαρχοι Οικονομικών, γιατί μάλλον μπερδεύτηκε.

Κύριε Γκότση και φίλοι της Ενότητας για την Νέα Ιωνία, εσείς που καθημερινά ζείτε και περπατάτε την πόλη μας και που τόσο πολύ την αγαπάτε, τέσσερα χρόνια της δώσατε το κορυφαίο κοινωνικό  έργο σας με την μορφή ενός Κοινωνικού Παντοπωλείου το οποίο μετατρέψατε σε παραταξιακό σας μαγαζάκι. Εμείς ψηφίσαμε ναι σε ένα Κοινωνικό Παντοπωλείο που θα λειτουργούσε ως σοβαρός κοινωνικός θεσμός με σεβασμό στον πολίτη.

Φωνάξτε, λοιδορήστε, προσπαθήστε να σπιλώσετε. Είναι η τακτική σας. Μπορείτε να πέσετε περισσότερο χαμηλά. Οι Ιωνιώτες γνωρίζουν το ανύπαρκτο έργο σας και θα κρίνουν τις ολοκληρωμένες προτάσεις που παραθέτουμε για το αύριο. Ο πανικός σας είναι εμφανής.
Εμείς συνεχίζουμε με σοβαρότητα και επιχειρήματα, και έχουμε προκαλέσει και στο παρελθόν όποιον από εσάς θέλει να καταθέσουμε τα ένσημα και την προσφορά μας στην πόλη.

Όσο για τον πακτωλό χρημάτων της προεκλογικής μας εκστρατείας θα λέγαμε να σοβαρευτείτε γιατί ο κόσμος καταλαβαίνει τις λεκτικές υπερβολές  σας και συγκρίνει τον τρόπο που προβάλλαμε το πρόγραμμά μας την προεκλογική περίοδο και εμείς και εσείς.
Ελπίζουμε τις επόμενες ημέρες, έστω για την υστεροφημία  σας, να επιδείξετε το πολιτικό σθένος για μια πραγματικά πολιτική αντιπαράθεση προς όφελος των συμπολιτών μας.

Κύριε Γκότση ξέρετε ότι δεν μπορείτε να δώσετε λύσεις. Αφήστε τον κόσμο να επιλέξει χωρίς να τον δηλητηριάζετε. Την Κυριακή έχετε δύο επιλογές. Να φύγετε με αξιοπρέπεια ή να σας σπρώξει οι συντάκτης του κειμένου, που φυσικά δεν είστε ο ίδιος, στο χαμηλό επίπεδο ενός υβριστή και συκοφάντη.
Θα ήθελα να σας θυμάμαι ως έναν καλό άνθρωπο έστω και αν σας κρίνω ως ανεπαρκή Δήμαρχο”.

Διαβάστε και την ανακοίνωση της Ενότητας εδώ:

“Την Κυριακή λέμε όχι στον εκφραστή της λιτότητας και των μνημονίων”

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ