Ελάτε στην παρέα μας

Εκλογές 2014

“Είμαστε παράταξη των πολιτών” (photo +video)

Δημοσιεύθηκε

στις


Την προγραμματική πρόταση και τους υποψηφίους του συνδυασμού “Ελπίδα για τη Νέα Ιωνία-Παράταξη Ανεξάρτητου Κινήματος”  παρουσίασε ο υποψήφιος Δήμαρχος, κ. Γιώργος Τσοπανίδης στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Νέας Ιωνίας.
Μέσα σε μια κατάμεστη από κόσμο αίθουσα πρώτος μίλησε ο Δημοτικός Σύμβουλος και  επικεφαλής της “Παράταξης Ανεξάρτητου Κινήματος”, κ. Άρης Χατζησαββίδης ο οποίος επιτέθηκε με δριμύτητα στη διοίκηση του Ηρακλή Γκότση την οποία κατηγόρησε, μεταξύ άλλων, για αλαζονεία, αυταρχισμό και την υλοποίηση μια μεροληπτικής πολιτικής την οποία και θέλει να συνεχίσει σήμερα. Παράλληλα κατηγόρησε και τον κ. Μανούρη πως κοροϊδεύει τους πολίτες παριστάνοντας τον ανεξάρτητο όντας κυβερνητικό στέλεχος.
Βασικός ομιλητής ήταν ο κ, Τσοπανίδης ο οποίος ξεκαθάρισε αρχικά “πως δεν είμαστε παράταξη μηχανισμών αλλά παράταξη των πολιτών”. Συνεχίζοντας πέρασε στις προτάσεις της παράταξης για την επόμενη πενταετία δίνοντας αρχικά έμφαση στην αντιμετώπιση των συνεπειών της κρίσης με το Δήμο να έχει έναν συντονιστικό ρόλο προωθώντας τη δημιουργία κοινωνικών δομών σε συνεργασία με φορείς, όπως η εκκλησία, αλλά και με επιχειρήσεις δημιουργώντας και κίνητρα επιβράβευσης των ιδιωτών που θα συμμετάσχουν (όπως μείωση ανταποδοτικών τελών, κουπόνια κλπ). Μια πρόταση της παράταξης που ανέφερε ο κ. Τσοπανίδης είναι η δημιουργία Ταμείου Αλληλεγγύης με τον υποψήφιο Δήμαρχο να επισημαίνει πως υπάρχουν δομές και προγράμματα που μπορούν να υλοποιηθούν και δεν κοστίζουν. “Το μόνο όμως που ξέρει να κάνει η δημοτική αρχή είναι να διαμαρτύρεται” ήταν το σχόλιο του.

Συνεχίζοντας ο κ. Τσοπανίδης ανέπτυξε το όραμα του για μια άλλη πόλη με πολιτικές ανάπτυξης με τη χρησιμοποίηση κάθε διαθέσιμου χρηματοδοτικού εργαλείου (ΕΣΠΑ κλπ) αλλά και με μια δημοτική αρχή που θα δίνει κατευθύνσεις στην τοπική οικονομία με τομείς εξειδίκευσης που θα αποτελέσουν πόλο έλξης για επισκέπτες από άλλες περιοχές.
Μια άλλη βασική προτεραιότητα της παράταξης, σύμφωνα με τον ομιλητή, θα είναι και η εφαρμογή πλήρους διαφάνειας στο Δήμο με εξάλειψη γραφειοκρατίας και χρήση όλων σύγχρονών τεχνολογιών για την ταχύτερη και ευκολότερη διευκόλυνση των δημοτών.
Μετά το τέλος της ομιλίας του κ. Τσοπανίδη παρουσιάστηκαν οι 77 υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι του συνδυασμού, μεταξύ των οποίων είναι ο κ. Χατζησαββίδης.

Δείτε και video της εκδήλωσης εδώ:

http://www.youtube.com/watch?v=bMQCJxczACc

http://www.youtube.com/watch?v=gKSpoWkjKgE

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ