Ελάτε στην παρέα μας

Εκλογές 2014

Δημόσια διαβούλευση από την παράταξη «Η Γλυφάδα Μας»

Δημοσιεύθηκε

στις

Ξεκίνησε να μοιράζεται το έντυπο υλικό της καμπάνιας «Αποφασίζω» που οργανώνει η δημοτική παράταξη «Η Γλυφάδα Μας», με στόχο να ενισχύσει την συμμετοχή των πολιτών συγκεντρώνοντας και αξιοποιώντας τη γνώμη τους για τα προβλήματα που τους  απασχολούν.

«Μαζί θα δώσουμε συγκεκριμένες λύσεις για να γίνει ο δήμος μας πιο φιλικός προς τους πολίτες και πιο αποτελεσματικός απέναντι στα προβλήματα της καθημερινότητας. Με διαφάνεια και καθολική προσβασιμότητα στις αποφάσεις. Σκοπός μας είναι με τη συμμετοχή όλων  η  Γλυφάδα να καταστεί μια σύγχρονη και λειτουργική πόλη» τονίζεται από την παράταξης επικεφαλής της οποπίας και υποψήφιος Δήμαρχος είναι ο κ. Γιώργος Παπανικολάου.
Στη δημόσια διαβούλευση μπορούν να συμμετάσχουν όλοι. Απλά συμπληρώνοντας το έντυπο υλικό που θα πάρουν στα χέρια τους και στέλνοντας το στα γραφεία της παράταξης (Γούναρη 124) ή  ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας «www.glyfada2014.gr».
Ο υποψήφιος δήμαρχος Γλυφάδας κ. Γιώργος Παπανικολάου βρέθηκε με κατοίκους της πόλης ενημερώνοντάς τους για το πρόγραμμα «Αποφασίζω». Τόνισε τη σημασία  της συμμετοχής όλων στο πρόγραμμα για τη δημιουργία ενός σύγχρονου Δήμου που θα ακούει τους πολίτες και θα ανταποκρίνεται στις ανάγκες τους. «Σύντομα θα δουν τις προτάσεις τους να γίνονται μέρος του προγράμματος μας για τη Γλυφάδα που θέλουμε και αξίζουν οι δημότες της» τόνισε.
Περισσότερες Πληροφορίες:
 Η Γλυφάδα μας
Γιώργος Παπανικολάου
Υποψήφιος Δήμαρχος Γλυφάδας

Γούναρη 124 και Ασκληπιού, 16674, Γλυφάδα
Τηλ.: 2109639361, 2109639365 – Fax: 2109646396
email: [email protected]
http://www.glyfada2014.gr

 

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ