Ελάτε στην παρέα μας

Εκλογές 2014

“Δήμος ισχυρός κοντά στο δημότη”

Δημοσιεύθηκε

στις

Πραγματοποιήθηκε η κοπή  της  πρωτοχρονιάτικης  πίτας της παράταξης «Δημοκρατική Συνεργασία Νίκος Ζενέτος»  στο Δημαρχείο Ιλίου, το οποίο κατακλύστηκε από κόσμο που συνέρεε εντός και εκτός του χώρου. Έχοντας ως βασικό σύνθημα «Δήμος ισχυρός, κοντά στον Δημότη»  ο επικεφαλής της παράταξης και Δήμαρχος Ιλίου κ. Νίκος Ζενέτος, στην ομιλία του εξέφρασε την ικανοποίησή του για το μέχρι τώρα έργο της παράταξης, το οποίο είναι αποτέλεσμα της ισχυρής και ικανής ομάδας Δημοτικών Συμβούλων και συνεργατών, που εργάζονται σκληρά με στόχο και όραμα «αποδεικνύοντας πως ένας Δήμος μπορεί και λειτουργεί καλύτερα όταν διαθέτει ανθρώπινο πρόσωπο, με επίκεντρο τις ανάγκες του πολίτη, πνεύμα κοινωνικής συνοχής και αλληλεγγύης».

Σημειώνοντας το ρεαλιστικό, δημιουργικό και εφικτό μοντέλο διαρκούς ανάπτυξης το οποίο ανέδειξε η «Δημοκρατική Συνεργασία-Νίκος Ζενέτος», δήλωσε υπερήφανος για το Ίλιον επειδή «όχι μόνον βρίσκεται στο επίκεντρο των εξελίξεων, αλλά γιατί καινοτομεί και πρωτοπορεί με τις πρωτοβουλίες και τις συνεργασίες μας», όπως είπε χαρακτηριστικά, συμπληρώνοντας πως   είναι ένας υγιής Δήμος, με γερά θεμέλια και προοπτική, που η αναπτυξιακή και ανοδική του πορεία αποτελεί στάση ζωής για μένα και μέγιστο στόχο των συνεργατών μου» Τέλος, εκφράζοντας την πεποίθηση  «Κανένας μόνος του στο  Ίλιον», υπογράμμισε ότι ως Διοίκηση «λειτουργούμε με  ήθος,  σεβασμό  και ευσυνειδησία και πιστεύουμε πως ότανλειτουργείς με αυτόν τον τρόπο, όταν αγαπάς αυτό που κάνεις και υπολογίζεις τους ανθρώπους που υπηρετείς, μπορείς να δώσεις λύση και στα πιο δύσκολα προβλήματα».

Την κοπή της πίτας ευλόγησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως κ. Αθηναγόρας, ο οποίος μίλησε για το πρόσωπο αλληλεγγύης και κοινωνική προσφοράς που επιδεικνύει το Ίλιον «σαν μια οικογένεια» όπως είπε χαρακτηριστικά, ενώ ο ιδρυτής της παράταξης και πρώην Δήμαρχος Ιλίου Βασίλης Κουκουβίνος αναφέρθηκε στην μακρόχρονη ιστορία της παράταξης της Δημοκρατικής Συνεργασίας«που ξεκίνησε το 1982 και συνεχίζεται με τον Νίκο Ζενέτο». Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο τέως Δήμαρχος Ιλίου Βασίλης Κουκουβίνος, ο Βουλευτής  ΣΥΡΙΖΑ Ευστάθιος Παναγούλης, ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτικού Τομέα Αθηνών Κώστας  Παπαντωνίου, ο Δήμαρχος Αγίων Αναργύρων-Καματερού Νίκος Σαράντης, ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Αθήνας Κώστας Καράμπελας, ο πρώην Δήμαρχος Περιστερίου Θεόδωρος Δημητρακόπουλος, ο  πρώην Δήμαρχος Λαγκαδίων Ευστάθιος Κούλης,  Περιφερειακοί Σύμβουλοι, Αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί Σύμβουλοι, εκπρόσωποι Φορέων,  Συλλόγων και Σωματείων.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, όπου ο κ. Ζενέτος αφιέρωσε το πρώτο κομμάτι της πίτας «στους ανθρώπους που στηρίζει το Κοινωνικό Παντοπωλείο» κι ευχήθηκε το 2014 «να σταματήσει ότι το 2013 ταλαιπώρησε εμάς και την πατρίδα μας, να είναι πιο ελπιδοφόρο, πιο δημιουργικό, μια χρονιά που θα δούμε και πάλι καλύτερες μέρες».

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ