Ελάτε στην παρέα μας

Εκλογές 2014

Γιώργος Θωμάκος: “Ήρθε η ώρα της ανανέωσης”

Δημοσιεύθηκε

στις


Ο νέος Δήμαρχος Κηφισιάς κ. Γιώργος Θωμάκος, αμέσως μετά το εκλογικό αποτέλεσμα, την Κυριακή το βράδυ, βρέθηκε στο εκλογικό κέντρο της Κηφισιάς προκειμένου να ευχαριστήσει από κοντά τους πολίτες: “Μοιάζει με παραμύθι, ειδικά για όσους και όσες από εσάς δεν ξέρουν πώς ακριβώς ξεκινήσαμε. Ξεκινήσαμε κυριολεκτικά από το μηδέν, χωρίς μέσα, με την ελπίδα και με την πίστη στις αρχές που έχει ανάγκη η πόλη, αλλά και με την πίστη στον Θεό. Και τα καταφέραμε. Θα δείτε τα επόμενα χρόνια, τι σημαίνει ανεξάρτητη διοίκηση. Είχε φτάσει η ώρα της ανανέωσης, δώσαμε την ελπίδα στον πρώτο γύρο και στη συνέχεια μας αγκαλιάσατε όλοι. Σήμερα η νίκη αφιερώνεται σε όλη την πόλη”.

Πλήθος κόσμου, δήλωσε με την παρουσία του την  δίψα του  για ποιοτική ανανέωση.  Από τον πλευρά του ο νέος Δήμαρχος  έδωσε το στίγμα της Νέας Ανεξάρτητης Διοίκησης: «Η νίκη μας, ήταν γνήσια νίκη της ανεξάρτητης αυτοδιοίκησης. Πάνω απ’ όλα θα υπερασπίσουμε και θα αναδείξουμε τα άυλα. Άλλωστε, δεν είναι εποχή για πολλά υλικά. Επίσης, θα υποστηρίξουμε την αξιοπρέπεια και τον πολιτισμό της Κηφισιάς, της Νέας Ερυθραίας και της Εκάλης. Θα αναδειχθεί η Κηφισιά του πολιτισμού, του νέου δημόσιου ήθους. Δεν θα επιτρέψουμε από τον Σεπτέμβριο να υπάρχει καμία σκιά στην εικόνα του Δήμου, θα αστράψει ο τόπος».

O κ. Θωμάκος κλείνοντας την σύντομη ομιλία του τόνισε «Ένα μεγάλο ευχαριστώ πρώτα απ’ όλα στους ελάχιστους, στους μετρημένους στο ένα χέρι, που πίστεψαν πριν ένα χρόνο. Εκείνοι ξέρουν καλά. Στη συνέχεια στους 88 ηρωικούς υποψηφίους δημοτικούς και κοινοτικούς συμβούλους που πολλοί από αυτούς ρίσκαραν και σήμερα νιώθω διπλή χαρά για τη δικαίωσή τους. Σε όλες και όλους τους εθελοντές και τους εκλογικούς μας αντιπροσώπους. Βεβαίως, στην οικογένειά μου και στη σύζυγό μου, αλλά και στον διευθυντή του συνδυασμού μας, τον ακούραστο Θεόδωρο Τριανταφύλλου. Θα είμαι ο Γιώργος, δεν θέλω τίτλους και πρωτόκολλα. Θα έχουμε άμεση επαφή και η σχέση μας θα βασίζεται στην ευθύτητα, την εντιμότητα και την ειλικρίνεια. Σας ευχαριστώ όλους».

Παρών και στο εκλογικό κέντρο της Νέας Ερυθραίας

Το βράδυ της μεγάλης νίκης του συνδυασμού “Δύναμης Ελπίδας” ο Γιώργος Θωμάκος βρέθηκε και στο εκλογικό κέντρο της Νέας Ερυθραίας τονίζοντας στους συγκεντρωμένους πολίτες πως ποτέ ξανά δεν θα νοιώσουν ξεκομμένοι από το ενιαίο Δήμο: “Θέλω να ευχαριστήσω με όλη τη δύναμη της ψυχής μου, εκ μέρους του Συνδυασμού «Δύναμη Ελπίδας- Συμμαχία Πολιτών Κηφισιάς Νέας Ερυθραίας Εκάλης» όλους εσάς για το μεγάλο αγώνα που δώσατε μαζί μας, για την τιμή που μας κάνατε και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε, η οποία εκφράστηκε με την μεγάλη εκλογική νίκη μας στις δημοτικές εκλογές. Θα αφοσιωθούμε και στην Νέα Ερυθραία. Ήρθε η ώρα της ανανέωσης, με μια πλατιά κοινωνική συμμαχία”.

Να σημειώσουμε πως ο κόσμος δεν ήθελε με τίποτα να αποχωρήσει. Ήθελε να μείνει δίπλα στο νέο Δήμαρχο, να του σφίξει το χέρι και να μιλήσει μαζί του.

Διαβάστε ακόμα:

Έκανε την ανατροπή ο Γιώργος Θωμάκος στην Κηφισιά

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ