Ελάτε στην παρέα μας

Εκλογές 2014

Γιατί άλλαξε γνώμη η κα Ρούλα Κοσμά

Δημοσιεύθηκε

στις

Η νυν δημοτική σύμβουλος Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας, κα Ρούλα Κοσμά ανακοίνωσε ότι στις προσεχείς εκλογές θα “κατέβει” υποψήφια δημοτική σύμβουλος με την παράταξη “Ζούμε Μαζί”, της οποίας ηγείται ο υποψήφιος δήμαρχος, κ. Απόστολος Κόντος.
Η κα Κοσμά που είχε διατελέσει και αντιδήμαρχος επί δημαρχίας κ. Σταύρου Κόντου στο δήμο Νέας Φιλαδέλφειας εξγεί αυτήν την απόφασή της ως εξής:
Αγαπητές φίλες και φίλοι,
    αισθάνομαι την ανάγκη να επικοινωνήσω μαζί σας και να σας μεταφέρω τις σκέψεις και τους λόγους για τους οποίους προτίθεμαι να είμαι υποψήφια στις προσεχείς Δημοτικές εκλογές.
    Η ενασχόλησή μου με τα κοινά επί σειρά ετών από τις θέσεις που υπηρέτησα, είναι για μένα «διά βίου μάθηση». Το γεγονός ότι εκλέγομαι όλα αυτά τα χρόνια στις πρώτες θέσεις, μου προσθέτει αυξημένες ευθύνες για την πόλη που ζω και μάλιστα τώρα που οι καιροί είναι δύσκολοι και πρέπει όλοι να είμαστε ενεργοί πολίτες και όχι αδιάφοροι.
    Ο δημότης ζητά την Αξιοπιστία, το Ήθος και το Ύφος που απαιτεί η εποχή. Θέλει υποψηφίους να μην εμπορεύονται την Ελπίδα και να μην μετατρέπουν τον αγώνα του σε ¨Αγωνία¨.
    Η λειτουργία του Δήμου απαιτεί διάθεση, μεράκι και κυρίως γνώση και εμπειρία. Ανθρώπινο Πρόσωπο και Κοινωνική Ευαισθησία. Τη συνύπαρξη του Νέου και του Παλιού. Οι νέοι είναι απαραίτητοι για την κοινωνική μετεξέλιξη και βοηθούν στην ανανέωση ιδεών και αντιλήψεων.
    Ο Ανεξάρτητος συνδυασμός “ΖΟΥΜΕ ΜΑΖΙ” με υποψήφιο Δήμαρχο τον Απόστολο Κόντο, γνωστό για την προσωπικότητά του, ο οποίος πρωταγωνίστησε στον αθλητισμό και έδωσε μηνύματα στις νέες γενιές μέσα και έξω από τα γήπεδα, γνωστό για το ήθος και τις αξίες του, την Κοινωνική Ευαισθησία, την αξιοπρέπεια,τ ο μεράκι και τη διάθεση για δράση, με βρίσκει σύμφωνη για τις Εκλογές του 2014.
   Η αρχική μου σκέψη ήταν να απέχω από τα δημοτικά δρώμενα. Η αγάπη και η εκτίμηση όμως των συμπολιτών μου, με παρακίνησαν να ξανασκεφτώ την κάθοδό μου στις Εκλογές.
    Με τον Ανεξάρτητο συνδυασμό, που συνδυάζει το νέο, την εμπειρία και την γνώση, ξεκινάμε και προχωράμε να δώσουμε αξία στις λέξεις Αλληλεγγύη, Ανθρωπιά, Εντιμότητα.
    Με κριτήριο την παρουσία και την προσφορά μου στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, ζητώ την ανανέωση της εμπιστοσύνης σας, για να είμαι και πάλι κοντά σας.”

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ