Ελάτε στην παρέα μας

Εκλογές 2014

“Έχουμε ψηφοδέλτιο έτοιμο να διοικήσει το Δήμο” (photo+video)

Δημοσιεύθηκε

στις


Τους υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους του συνδυασμού “Δημιουργία Αλληλεγγύη” παρουσίασε ο επικεφαλής και υποψήφιος Δήμαρχος Νέας Ιωνίας κ. Παναγιώτης Μανούρης σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου 3 Μαΐου στο δημοτικό κινηματογράφο “Αστέρας”.
Μπροστά σε μια κατάμεστη από κόσμο αίθουσα ο κ. Μανούρης είπε πως οι υποψήφιοι της “Δημιουργία Αλληλεγγύη” έχουν θέληση και κινούνται βάσει του προγράμματος που ήδη έχει παρουσιάσει η παράταξη στους πολίτες. “Θέλουμε να κάνουμε τη Νέα Ιωνία μια πόλη της ανάπτυξης της δημιουργίας και της αλληλεγγύης. Δεν φτιάξαμε ένα ψηφοδέλτιο απλά για τις εκλογές αλλά για να διοικήσουμε το Δήμο και είμαστε έτοιμοι” δήλωσε ο κ. Μανούρης.

Συνεχίζοντας ο υποψήφιος Δήμαρχος τόνισε πως απέναντι σε “πολιτικές κραυγές απολογισμούς ανύπαρκτου έργου” η παραταξη θα αντιτάξει τις πολιτικές της προτάσεις για την πόλη, την τοπική ανάπτυξη, την κοινωνική αλληλεγγύη και την καταπολέμηση της ανεργίας σε τοπικό επίπεδο. Και εδώ ανάφερε κάποιες από αυτές τις προτάσεις όπως τη δημιουργία τοπικού ανοιχτού εμπορικού κέντρου και τη σύσταση διαδικτυακού κέντρου δεδομένων για τους ανέργους της πόλης. Ο κ. Μανούρης ανέπτυξε και το όραμα του για έναν δήμο-ομπρέλα που θα έχει ενιαία αντιμετώπιση κοινωνικών και πολιτιστικών ζητημάτων και θα καλύπτει δράσεις σωματείων και φορέων της πόλης. Ο ίδιος άσκησε κριτική στη διοίκηση για τη μη εκτέλεση έργων στην πόλη και διαβεβαίωσε πως αυτό θα αλλάξει από την παράταξή του σημειώνοντας “πως πόροι υπάρχουν και ξέρουμε που και πως να τους βρούμε”.


Μετά το τέλος της σύντομης ομιλίας του ο κ. Μανούρης παρουσίασε εν μέσω χειροκροτημάτων και συνθημάτων  τους 70 υποψηφίους Δημοτικούς Συμβούλους της παράταξης που θα πορευτούν τις επόμενες ημέρες με πολιτικό πολιτισμό και χωρίς χτυπήματα κάτω από τη μέση όπως διαβεβαίωσε το ακροατήριο του.

Δείτε και video εδώ

http://www.youtube.com/watch?v=KgiP78rXLD0

http://www.youtube.com/watch?v=es9ktloTcXo

http://www.youtube.com/watch?v=2S_TvVr-J3s

http://www.youtube.com/watch?v=Nhnq8USqcFA

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ