Ελάτε στην παρέα μας

Εκλογές 2014

Έγγραφη πρόταση για debate στο Χαλάνδρι

Δημοσιεύθηκε

στις


Πρόταση για δημόσιο διάλογο μεταξύ των υποψηφίων δημάρχων Χαλανδρίου κατέθεσε ο κ. Σίμος Ρούσσος, υποψήφιος δήμαρχος με την παράταξη “ΑντίΣΤαΣΗ με τους Πολίτες του Χαλανδρίου”.
Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Ρούσσος μιλώντας στην συνάντηση των υποψηφίων δημάρχων  που είχε προγραμματίσει το σωματείο εργαζομένων του δήμου, τόνισε: “Δεν καταλαβαίνουμε γιατί οι υποψήφιοι δήμαρχοι όλων των άλλων παρατάξεων θεωρούν θετικό τον δημόσιο διάλογο μπροστά σε 50 εργαζομένους και δεν απαντούν όταν τους προτείνεται η οργάνωση μιας δημόσιας συζήτησης στην πλατεία ή αλλού. Επαναφέρουμε λοιπόν σήμερα και δημόσια την πρόταση αυτή μιας και πιστεύουμε ότι επιτέλους οι πολίτες του Χαλανδρίου δικαιούνται πολύ περισσότερα από τους παράλληλους μονολόγους των δημοτικών μας παρατάξεων”.
Ακολουθεί η επιστολή προς τους επικεφαλής των άλλων δημοτικών παρατάξεων: “Οι νέες συνθήκες λόγω της υπαγωγής της χώρας και της αυτοδιοίκησης στο ΔΝΤ, μέσω της εφαρμογής του Καλλικράτη και του Παρατηρηρίου, κάνουν επιτακτική την ανάγκη επαναξιολόγησης του τρόπου με τον οποίο διεξάγονται παραδοσιακά στην πόλη μας οι προεκλογικές καμπάνιες.
Έχουμε την πεποίθηση ότι οι παράλληλοι μονόλογοι δεν είναι ο προσφορότερος τρόπος για να διαμορφώσουν οι πολίτες του Χαλανδρίου επαρκή άποψη των προτάσεων και των διαφορετικών μας στρατηγικών για την πόλη και την αυτοδιοίκηση στην καινούργια εποχή.
Για τους παραπάνω λόγους, προτείνουμε σε όλους τους υποψήφιους δημάρχους την διεξαγωγή μιας ή περισσότερων δημόσιων συζητήσεων όπου θα έχουμε όλοι την δυνατότητα απολογισμού της δράσης μας και ανάπτυξης των θέσεων και των προτάσεών μας.
Η κεντρική πλατεία, το γυμναστήριο ή το “Μ. Παπαδάκης” στο Κάτω Χαλάνδρι θα μπορούσαν να αναδειχτούν σε χώρους εμφάνισης ενός διαφορετικού πολιτικού πολιτισμού.
Ελπίζω στην θετική σας απάντηση.”

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ