Ελάτε στην παρέα μας

Εκλογές 2012

Επίσκεψη του υποψήφιου Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Κωστή Χατζηδάκη, στη Νέα Ιωνία

Δημοσιεύθηκε

στις

“Είναι χειρότερο το μνημόνιο της

δημαγωγίας και του λαϊκισμού”

Περιοδεία στο κέντρο της Νέας Ιωνίας έκανε κλιμάκιο της Νέας Δημοκρατίας με επικεφαλής τον υποψήφιο Βουλευτή στη Β’ Αθηνών και και πρώην Υπουργό, κ. Κωστή Χατζηδάκη την Πέμπτη 14 Ιουνίου. Ξεκινώντας από το περίπτερο του κόμματος το κλιμάκιο επισκέφθηκε, μεταξύ άλλων, το Αστυνομικό Τμήμα και την έδρα της Μητρόπολης Νέας Ιωνίας και Φιλαδέλφειας όπου συναντήθηκε με τον Μητροπολίτη κ.κ. Κωνσταντίνο. 

Μια σύντομη στάση έγινε  και στα γραφεία του www.xtypos.gr  όπου ο κ. Χατζηδάκης περιηγήθηκε στους χώρους και συνομίλησε με τον εκδότη κ. Αντώνη Κατωπόδη και τους εργαζόμενους. Σε δήλωση του στο www.xtypos.gr σχετικά την επίσκεψή του στη Νέα Ιωνία ο κ. Χατζηδάκης μας είπε τα εξής: “Κάναμε μια επίσκεψη στη Νέα Ιωνία που ξέρουμε πως είναι από τους δήμους που πλήητονται περισσότερο από την πολύ βαθιά οικονομική κρίση. Εμείς αυτό που λέμε σε όλους τους ανθρώπους που ταλαιπωρούνται, που έχουν χάσει τη δουλειά τους και βλέπουν τα εισοδήματά τους να μειώνονται είναι πως το χειρότερο μημόνιο θα ήταν το μνημόνιο της δημαγωγίας του λαϊκισμού και της ανευθυνότητας. Αν μετά το “λεφτά υπάρχουν” επενδύσουμε στο καινούργιο ενισχυμένο και επηυξυμένο “λεφτά υπάρχουν” τότε ο τόπος θα μπει σε πολύ μεγάλες περιπέτειες. Ο μόνος δρόμος για να προχωρήσουμε μπροστά είναι ο δρόμος της αλήθειας και της ευθύνης. Δεν μπαίνουμε στη λογική της πλειοδοσίας γιατί δεν θέλουμε να γίνουμε σύγχρονοι Μαυρογυαλούροι. Λέμε ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε καλύτερα από το ΠΑΣΟΚ την τελευταία διετία, αλλά δεν υποσχόμαστε θαύματα. Νομίζω ότι ο κόσμος κάθε ημέρα και περισσότερο εκτιμά το γεγονός πως δεν πλειοδοτούμε γιατί ξέρει πως τελικά όπως εξελίσσονται τα πράγματα τα λιγότερα σημαίνουν περισσότερα. Αντιθέτως, τα ψεύτικά τα λόγια τα μεγάλα μπορεί να θέσουν σε μεγάλο κίνδυνο την χώρα, να τη βγάλουν από την ευροζώνη και να οδηγήσουν την Ελλάδα και τους Έλληνες πολλά χρόνια πίσω”.
Μαζί με τον κ. Χατζηδάκη ήταν η Δημοτική Σύμβουλος Νέας Ιωνίας, κα Γεωργία Τσομπανίδου, οι υποψήφιες Βουλευτές κα Πολυτίμη Λεονάρδου, κα Βαρβάρα Γελαδάκη και κα Μαρία-Ινω Ζαχαροπούλου, ο Πρόεδρος της Β5 Νομαρχιακής κ. Θεοδόσιος Λαμπρόπουλος, το μέλος του Τομέα Περιβάλλοντος, Χωροταξίας και Δημοσίων Εργων της Νέας Δημοκρατίας, κ. Στάθης Σταθόπουλος, και οι Πρόεδροι των Τοπικών Οργανώσεων της Νέας Δημοκρατίας κ.κ. Συμεών Χαζηαγγελής (Νεάπολης), Νίκος Ζαχαράκης (Περισσού) και Δημήτρης Κουντουριώτης (Νέας Ιωνίας).   

 

 

 

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ