Ελάτε στην παρέα μας

Εκλογές 2012

Κείμενο πέντε υποψήφιων Βουλευτών με τη “Δημιουργία Ξανά”

Δημοσιεύθηκε

στις

“Να εγκαθιδρυθεί ένας νέος

πολιτικός πολιτισμός στην Ελλάδα”

Πιστεύουμε στην δημοκρατία, το οποίο συνεπάγεται την αδιάλλακτη απόρριψη κάθε μορφής βίας και κάθε είδους παρανομίας. Πιστεύουμε στο ήθος της εργασίας και στην ελευθερία σκέψης και συνείδησης. Πιστεύουμε στον Έλληνα, και στην δημιουργικότητά του, στο θάρρος του, στην αγάπη του για την ζωή.

Πιστεύουμε ότι ο πολίτης θέλει και μπορεί να μεγαλουργήσει, αλλά ότι η κακοδιαχείριση της πολιτείας μας και η παραπληροφόρησή μας για δεκαετίες έχουν ακυρώσει τον δυναμισμό του λαού μας και μας έχουν καταστήσει αδύναμους και δακτυλοδεικτούμενους παγκοσμίως. Πιστεύουμε στην κοινωνική δικαιοσύνη ως μέγιστο κοινωνικό αγαθό, και στην ιδιωτική πρωτοβουλία ως μόνο εφικτό μοχλό ανάπτυξης και δημιουργίας θέσεων εργασίας. Πιστεύουμε ότι πέραν των υλικών αγαθών, τα πνευματικά αγαθά, ο πολιτισμός και ο ανθρωπισμός είναι απαραίτητα για την δημιουργία μιας ευτυχισμένης κοινωνίας.
Στη “Δημιουργία, Ξανά!” ζητάμε την ψήφο σας γιατί θέλουμε από τα έδρανα της Βουλής να αρχίσουμε την επανάσταση για την εγκαθίδρυση ενός νέου πολιτικού πολιτισμού στην Ελλάδα. Ενός πολιτικού πολιτισμού που δεν χειραγωγεί κομματικούς στρατούς, αλλά απελευθερώνει τους πολίτες από τα βάρη της κρατικής διαφθοράς, της διαπλοκής, και της ανικανότητας. Δεν χρωστάμε τίποτα στις πολιτικές συμμορίες, τα παρασιτικά συνδικάτα, και τις προνομιακές συντεχνίες –  και θα συγκρουστούμε μαζί τους. Ζητούμενο για μας είναι να δώσουμε λύσεις στα μεγάλα προβλήματα του τόπου και όχι να αποδείξουμε ότι η μια ή η άλλη κοσμοθεωρία είναι η σωστή. Γι’ αυτό αξιολογούμε κάθε ιδέα με γνώμονα τον ρεαλισμό, και όχι το θεωρητικό υπόβαθρο. Ο σεβασμός στους πολίτες αυτής της γης μας επιβάλλει να λέμε πάντοτε την αλήθεια που πιστεύουμε, και όχι αυτό που υπολογίζουμε ότι θέλουν να ακούσουν οι ακροατές μας. Γιατί η αλήθεια μερικές φορές πονάει, αλλά ποτέ δεν πληγώνει.
Πιστεύουμε στην συνεργασία και στον συμβιβασμό που αποσκοπεί στο καλό του τόπου, και αν μας τιμήσετε με την ψήφο σας θα υποστηρίξουμε χωρίς δογματισμούς κάθε πρωτοβουλία από όπου και να προέρχεται όταν αξιολογούμε ότι θα βοηθήσει τον λαό μας.

Αποστολίδου-Ανθή Αναστασία (Τέση), Γεωργούδης Διανέλος, Θεοδωρακάκης Παράσχος, Χαϊδούλη-Αποστολοπούλου Ελένη, Παπαδήμος Σταμάτης

Υποψήφιοι βουλευτές με τη Δημιουργία Ξανά

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ