Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Τιμητική εκδήλωση φιλανθρωπικού χαρακτήρα για το Νίκο Γκάλη

Δημοσιεύθηκε

στις

Με πρωτοβουλία του Προέδρου της ΚΕΔΕ Γ. Πατούλη και με τη στενή συνεργασία του παλαίμαχου μπασκετμπολίστα, Δημήτρη Παπανικολάου διοργανώνεται τιμητική εκδήλωση, φιλανθρωπικού χαρακτήρα για το Νίκο Γκάλη.
Η εκδήλωση, με τίτλο «Nick Galis hall of famous game», θα πραγματοποιηθεί παρουσία του Νίκου Γκάλη, το Σάββατο 23 Δεκεμβρίου 2017 στις 18:00 στο Κλειστό Γήπεδο του Αγίου Θωμά στο Μαρούσι και είναι υπό την αιγίδα της Κ.Ε.Δ.Ε. και του Δήμου Αμαρουσίου.
Στη διάρκεια του αγώνα θα πραγματοποιηθούν μια σειρά από events με την ενεργό συμμετοχή κορυφαίων Ελλήνων αθλητών, ενώ το παιχνίδι θα μεταδίδεται ζωντανά μέσω της συχνότητας της Novasports1.
Η διάθεση των εισιτηρίων ξεκινάει από σήμερα και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να τα προμηθευτούν ηλεκτρονικά μέσω της www.ticketmaster.gr. Κοστίζουν 10 ευρώ για τους ενήλικες και 5 ευρώ για παιδιά έως 12 ετών. Το σύνολο του ποσού θα διατεθεί στο «Χαμόγελο του Παιδιού» και στην «Κιβωτό του Κόσμου».
Ενόψει της εκδήλωσης, την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου 2017 στις 6 το απόγευμα θα δοθεί Συνέντευξη Τύπου, στο ξενοδοχείο King George στο Σύνταγμα, από τον Πρόεδρο της ΚΕΔΕ Γ. Πατούλη και το Δημήτρη Παπανικολάου, παρουσία του Νίκου Γκάλη.
Με αφορμή την φιλανθρωπική εκδήλωση ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γ. Πατούλης επισήμανε τα εξής:
«Είναι συγκινητικό και ταυτόχρονα τιμητικό για την Τοπική Αυτοδιοίκηση ένας μύθος του αθλητικού στερεώματος να βρίσκεται κοντά μας σε μία εκδήλωση φιλανθρωπικού χαρακτήρα.
Ευχαριστώ προσωπικά το Νίκο Γκάλη για την παρουσία του στο «Nick Galis hall of famous game». Πρόκειται για ένα ζωντανό θρύλο του αθλητισμού ο οποίος με το ήθος του και την υποδειγματική αφοσίωση στους στόχους του κατάφερε να εμπνεύσει και να αποτελέσει πρότυπο για χιλιάδες παιδιά.
Του οφείλουμε πολλά ευχαριστώ για όσα προσέφερε στον αθλητισμό και στη χώρα.
Ευχαριστώ θερμά και τον Δημήτρη Παπανικολάου ο οποίος με συστηματική δουλειά όλο αυτό το διάστημα έχει προετοιμάσει τη σχετική εκδήλωση.
Ο Δημήτρης Παπανικολάου από την πλευρά του δήλωσε: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω προσωπικά τον κ. Πατούλη, την ΚΕΔΕ καθώς και το Δήμο Αμαρουσίου που στήριξε τη μεγάλη αυτή προσπάθεια. Πάνω απ’ όλους όμως θα ήθελα να ευχαριστήσω το μεγάλο Νίκο Γκάλη για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε στη διοργάνωση αυτής της εκδήλωσης που θα έχει και έντονο φιλανθρωπικό χαρακτήρα. Ελπίζουμε πως όλος ο κόσμος που θα παρακολουθήσει αυτό το παιχνίδι τόσο από κοντά όσο και μέσω της Novasports1 να περάσει όμορφα».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ