Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Ανακατασκευάστηκε η παιδική χαρά στη 2ας Μαΐου στην Καισαριανή

Δημοσιεύθηκε

στις

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες ανακατασκευής της παιδικής χαράς στη 2ας Μαΐου και διαμόρφωσης του ευρύτερου χώρου στο πάρκο, με βάση το πρόγραμμα «Βελτίωση και Αναβάθμιση 2 παιδότοπων». Η παιδική χαρά βρίσκεται ήδη σε χρήση και καθημερινά την επισκέπτονται δεκάδες οικογένειες με τα παιδιά τους.
Η παιδική χαρά κατασκευάστηκε από την αρχή με σκοπό να ανταποκρίνεται στις ισχύουσες προδιαγραφές ασφαλείας και να αποτελέσει έναν ασφαλή σύγχρονο χώρο παιχνιδιού για τους μικρούς μας φίλους.
Ήδη έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες στις παιδικές χαρές: στο Σκοπευτήριο μπροστά από το Μουσείο, μπροστά από το κέντρο υγείας παιδιού, στην είσοδο της πόλης στη Γρ. Θεολόγου και στη Μοσχονησίων, καθώς και η παιδική χαρά στο πάρκο Αϊ Γιάννη.
Υπενθυμίζουμε ότι με το νέος έτος, με βάση το τεχνικό πρόγραμμα του Δήμου για το 2018, θα κατασκευαστεί από την αρχή η παιδική χαρά στη Νέας Φιλαδελφείας (απέναντι από το Α΄ΚΑΠΗ) και η παιδική χαρά στην Αμασείας. Εκτεταμένες βελτιωτικές παρεμβάσεις θα πραγματοποιηθούν και στις υπόλοιπες παιδικές χαρές της Καισαριανής για να πληρούν τις προδιαγραφές ασφαλείας.

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ