Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Διαμαρτύρονται για τις επιθέσεις εις βάρος συμπατριωτών τους

Δημοσιεύθηκε

στις

Κινητοποίηση Πακιστανών

στη Νέα Ιωνία

Συγκέντρωση και πορεία διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν δεκάδες Πακιστανοί μετανάστες στο κέντρο της Νέας Ιωνίας το απόγευμα της Κυριακής 8 Απριλίου αντιδρώντας στις επιθέσεις που έχουν δεχτεί συμπατριώτες τους το τελευταίο διάστημα και ιδιαίτερα για το επεισόδιο που έγινε το απόγευμα της Κυριακής 25 Μαρτίου στην πλατεία Σημηριώτη και για το οποίο οι μετανάστες καταγγέλλουν πως δύο Πακιστανοι δέχτηκαν ρατσιστική επίθεση από δύο Έλληνες ενώ στη συνέχεια υπέστησαν ξυλοδαρμό και από αστυνομικούς.
Η κινητοποίηση διοργανώθηκε από την Πακιστανική Κοινότητα Ελλάδας καθώς και από τοπικούς φορείς και σωματεία με σημείο συγκέντρωσης την πλατεία Σημηριώτη.

Μετά τους χαιρετισμούς εκπροσώπων φορεών οι Πακιστανοί πραγματοποίησαν πορεία κρατώντας πανό και πλακάτ και φωνάζοντας συνθήματα καταλήγοντας έξω από το Αστυνομικό Τμήμα Νέας Ιωνίας, όπου έκαναν καθιστική διαμαρτυρία. Εκεί αντιπροσωπεία τους συναντήθηκε με τον Διοικητή, κ. Ρήγα, στον οποίο έθεσαν τα παράπονα τους για τη στάση της αστυνομίας με τον Διοικητή να τονίζει πως οι αστυνομικοί του Α.Τ. δεν πείραξαν κανέναν μετανάστη.
Σύντομα θα έχουμε αναλυτικό φωτορεπορτάζ στο www.xtypos.gr   

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ