Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Δήμος Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας

Δημοσιεύθηκε

στις

Διανομή αγροτικών προϊόντων στο Άλσος

Με απόλυτη επιτυχία διεξήχθη η τελική διανομή των αγροτικών προϊόντων, της 1ης Φάσης Συμμετοχής του Δήμου Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας στο Κίνημα ενάντια των Μεσαζόντων.
Συγκεκριμένα, το Σάββατο 31 Μαρτίου και την Κυριακή 1 Απριλίου,  στο χώρο στάθμευσης της εισόδου για τη Λίμνη του Άλσους Νέας Φιλαδέλφειας (Κένταυρος), από τις 08:00 έως τις 15:00, οι αγρότες παραγωγοί διέθεσαν τα προϊόντα τους στους δημότες και κατοίκους της πόλης σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές.

Ειδικότερα, οι Έλληνες παραγωγοί αγροτικών προϊόντων διέθεσαν 28,5 τόνους πατάτας Νευροκοπίου, 6,6 τόνους λάδι «Κορωνέϊκο», Ορεινής Μεσσηνίας και 15,4 τόνους ρύζι Σερρών. Η ουρά των αυτοκινήτων έφτανε μέχρι την είσοδο του “Κενταύρου”, όμως ο χρόνος παραμονής δεν ξεπερνούσε τη μισή ώρα.
Η Διοίκηση του Δήμου Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνος ευχαριστεί το 3ο Σύστημα Αεροπροσκόπων Νέας Φιλαδέλφειας, την ΄Ενωση Παλαιών Προσκόπων Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνος, τα μέλη των Τοπικών Συμβουλίων των Δημοτικών Ενοτήτων Νέας Φιλαδέλφειας και Νέας Χαλκηδόνας, τους εργαζόμενους της Δημοτικής Αστυνομίας, του Πρασίνου, του Γραφείου Δημάρχου, του Γραφείου Προσωπικού και της Τεχνικής Υπηρεσίας, καθώς και όλους τους πολίτες-εθελοντές, οι οποίοι εξυπηρέτησαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τους συμπολίτες τους.
 

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ