Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Συνεχίζεται η συνεργασία του Δήμου με Έλληνες παραγωγούς

Δημοσιεύθηκε

στις

Διάθεση πατατών

και τυριού στην Κηφισιά

Ολοένα μεγαλύτερη δυναμική και απήχηση αποκτά η πρωτοβουλία των Δήμων, μεταξύ των οποίων και του Δήμου Κηφισιάς, όπου οι καταναλωτές μπορούν να αγοράζουν αγροτικά προϊόντα σε χαμηλές τιμές, απευθείας από τον παραγωγό, παρακάμπτοντας τους μεσάζοντες.

Εβδομήντα τόνοι φθηνής και ποιοτικής πατάτας Νευροκοπίου, σε συσκευασίες των είκοσι και των τριάντα κιλών διατέθηκαν στην Κηφισιά το Σάββατο 31 Μαρτίου και την Κυριακή 1η Απριλίου. Παράλληλα, οι πολίτες είχαν την ευκαιρία να αγοράσουν  φθηνά τυροκομικά προϊόντα από την Κρήτη.
Ο Δήμαρχος Κηφισιάς, κ. Νίκος Χιωτάκης αλλά και ο Περιφερειάρχης Αττικής, Γιάννης Σγουρός παραβρέθηκαν στο σημείο όπου γινόταν η διανομή της πατάτας και συνεχάρησαν τους πολίτες οι οποίοι αγκάλιασαν με ενθουσιασμό αυτή την πρωτοβουλία. Επισκέφθηκαν επίσης τον πάγκο που είχε στηθεί με τα τυροκομικά προϊόντα και συνομίλησαν με τους τυροκόμους.
«Η μεγάλη αποδοχή της πρωτοβουλίας αυτής, δείχνει ότι οργανωμένες προσπάθειες μπορούν να έχουν πρακτικά αποτελέσματα, ώστε να αντιμετωπιστεί η σημερινή οικονομική κατάσταση με όρους αντίστασης και αλληλεγγύης. Σκοπός του Δήμου Κηφισιάς είναι να προσφέρει στους καταναλωτές, Ελληνικά αγροτικά προϊόντα υψηλής ποιότητας στην τιμή παραγωγού και να προστατέψει το αγροτικό εισόδημα. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους εργαζόμενους του Δήμου Κηφισιάς για την σημαντική βοήθεια που παρείχαν», ανέφερε ο Δήμαρχος Κηφισιάς.

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ