Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Ο Περιφερειάρχης Αττικής συζήτησε με εμπόρους και καταναλωτές

Δημοσιεύθηκε

στις

Εορταστική επίσκεψη στη Βαρβάκειο Αγορά

Την καθιερωμένη, ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, επίσκεψη στη Βαρβάκειο Αγορά πραγματοποίησε την Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου, ο Περιφερειάρχης Αττικής, κ. Γιάννης Σγουρός.
Ο Περιφερειάρχης, συνοδευόμενος από κλιμάκιο εποπτών δημόσιας υγείας και τον Εντεταλμένο Περιφερειακό Σύμβουλο σε θέματα Κτηνιατρικής, κ. Μ. Βασιλάκη, ενημερώθηκε από τον Πρόεδρο των κρεοπωλών της Βαρβακείου, κ. Κλεάνθη Τσιρώνη, σχετικά με την κίνηση στην αγορά, την επάρκεια των αγαθών και τις τιμές.

Παράλληλα, είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με επαγγελματίες και με  καταναλωτές. Στη συνέχεια ο Περιφερειάρχης επισκέφθηκε την Κεντρική Ιχθυαγορά της Αθήνας, όπου συνομίλησε με τον Πρόεδρό της, κ. Σπύρο Κοράκη.
Μετά το τέλος της επίσκεψης ο κ. Σγουρός, δήλωσε:
«Εντατικοί έλεγχοι πραγματοποιούνται, κατά τη διάρκεια των εορτών, από κλιμάκια των Αρμοδίων Υπηρεσιών της Περιφέρειας Αττικής, προκειμένου να αποφευχθούν φαινόμενα αισχροκέρδειας και παραπλάνησης των καταναλωτών. Στις εξαιρετικά δύσκολες – οικονομικά και κοινωνικά – συνθήκες που διανύουμε, έχει ιδιαίτερη βαρύτητα τόσο η ομαλή κίνηση της αγοράς, όσο και  η προστασία των καταναλωτών. Βεβαίως, τα οικονομικά προβλήματα είναι γνωστά. Εύχομαι σε όλους σας Καλές γιορτές».

 

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ