Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Δήμος Χαλανδρίου

Δημοσιεύθηκε

στις

Το Σάββατο ανάβει το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο

Για τo Σαββάτο 10 Δεκεμβρίου και ώρα 18:30  μεταφέρθηκε το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου του Χαλανδρίου που ήταν προγραμματισμένο να πραγματοποιηθεί τη Τρίτη 6 Δεκεμβρίου αλλά αναβλήθηκε λόγω επεισοδίων που υπήρξαν στην πόλη στη διάρκεια μαθητικής πορείας.

Με την ευχή λοιπόν να μην υπάρξουν παρατράγουδα αυτή τη φορά ο Δήμος Χαλανδρίου και ο Εμπορικός Σύλλογος καλούν τους πολίτες στην «Παραμυθοχώρα» στην Κεντρική μας Πλατεία, για να ανάψουν όλοι μαζί τα φώτα του Χριστουγεννιάτικου  Δέντρου.  
Το Αετοπούλειο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου παροτρύνει τα παιδιά των νηπιαγωγείων της πόλης να κρεμάσουν στο Χριστουγεννιάτικο Δέντρο «των ευχών και της ελπίδας» της «Παραμυθοχώρας» τη Χριστουγεννιάτικη κάρτα τους.          
Τα ζαχαροπλαστεία της πόλης θα γλυκάνουν τους πολίτες με παραδοσιακές χριστουγεννιάτικες λιχουδιές.
Η Φιλαρμονική του Δήμου, η παιδική χορωδία του Εθνικού Ωδείου Χαλανδρίου «Μαρία Κανατσούλη» και η χορωδία του 9ου Δημοτικού Σχολείου Χαλανδρίου θα χαρίσουν  χριστουγεννιάτικες μελωδίες.
“Ελάτε να νοιώσουμε ΜΑΖΙ τη λάμψη, τη μαγεία και την ομορφιά των πιο μαγικών στιγμών του χρόνου” είναι το κάλεσμα των διοργανωτών στους κατοίκους του Χαλανδρίου.

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ