Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ιλίου

Δημοσιεύθηκε

στις

Μηδενική αύξηση των ανταποδοτικών τελών για το 2012

Στο πλαίσιο της δύσκολης οικονομικής συγκυρίας που βρίσκεται η χώρα μας, το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ιλίου, στη συνεδρίασή του την Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2011, κατόπιν εισήγησης της Δημοτικής Αρχής, αποφάσισε ότι για τρίτη συνεχόμενη χρονιά η αύξηση των τελών φωτισμού και καθαριότητας θα είναι μηδενική για το 2012.

O Δήμαρχος, κ. Νίκος Ζενέτος δήλωσε τα εξής σχετικά με την απόφασή αυτή: “Η Δημοτική Αρχή, πιστή στις εξαγγελίες της, έχει ήδη κάνει πράξη την απαλλαγή των απόρων και πολύτεκνων μονογονεϊκών οικογενειών, ενώ παράλληλα έχει προχωρήσει και σε μείωση των δημοτικών τελών για τα άτομα με αναπηρία, τους άγαμους γονείς και τις μονογονεϊκές οικογένειες.
Παρόλα αυτά, οι παρεχόμενες υπηρεσίες στον τομέα της καθαριότητας δε θα επηρεαστούν στο ελάχιστο και θα παραμείνουν σε υψηλό, όπως πάντα, επίπεδο.
Ο μακρόπνοος σχεδιασμός του Δήμου Ιλίου έχει αποδώσει καρπούς, με αποτέλεσμα ο τομέας της καθαριότητας να διαθέτει σήμερα ανανεωμένο, αξιόπιστο εξοπλισμό, ικανό να ανταποκριθεί στις υψηλές απαιτήσεις των καιρών, χωρίς να χρειάζεται πλέον να επιβαρυνθούν περαιτέρω οι πολίτες”.

 

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ