Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Συζήτηση του Δημάρχου με τους μαθητές

Δημοσιεύθηκε

στις

Έληξε η κατάληψη στο 2o Γυμνάσιο και Λύκειο Κηφισιάς

Στο υπό κατάληψη 2ο Γυμνάσιο και Λύκειο Κηφισιάς, βρέθηκε ο Δήμαρχος Κηφισιάς, κ. Νίκος Γ. Χιωτάκης και είχε την ευκαιρία να συζητήσει με τους μαθητές και να απαντήσει στα αιτήματα τους που του τα είχαν παραδώσει από την προηγούμενη ημέρα, σε μια προσπάθεια για να ανοίξει το σχολείο. Στη συνάντηση ήταν παρόντες ο Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Κηφισιάς, κ. Ευάγγελος Αυλίτης, ο Σύλλογος των καθηγητών και γονείς.

Ο Δήμαρχος Κηφισιάς τόνισε ότι τα αιτήματα των μαθητών έχουν λογική βάση και  μέσα από τη σωστή συνεργασία της εκπαιδευτικής κοινότητας με τη Δημοτική αρχή, μπορούν να επιλυθούν, στο μέτρο του δυνατού, όλα τα ζητήματα.
«Θα ήθελα να σας διαβεβαιώσω ότι η δημοτική αρχή τοποθετεί την εκπαίδευση στις πρώτες της προτεραιότητες. Αφουγκραζόμαστε τις ανάγκες σας, και είμαστε εδώ για να δίνουμε άμεσες και αποτελεσματικές λύσεις. Θέλουμε τα Σχολεία του Δήμου μας να έχουν όσο το δυνατόν μεγαλύτερη επάρκεια υποδομών, άλλωστε φέτος σε όλες τις σχολικές μονάδες, πραγματοποιήσαμε έργα συντήρησης και βελτίωσης των υποδομών, με στόχο την καλύτερη υγιεινή και ασφάλεια των χώρων» ανέφερε ο κ. Χιωτάκης και πρόσθεσε: «καθιερώσαμε μαζί ανοικτό δίαυλο επικοινωνίας ώστε να έχουμε τη δυνατότητα να συζητάμε τα προβλήματα που προκύπτουν, να ανταλλάσσουμε απόψεις και το κυριότερο να δίνουμε λύσεις».
Οι μαθητές, μετά τις δεσμεύσεις του Δημάρχου, πραγματοποίησαν συνέλευση και αποφάσισαν τη λήξη της κατάληψης.

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ