Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Δημοτικό στάδιο Πεύκης

Δημοσιεύθηκε

στις

Ολοκληρώθηκαν τα έργα συντήρησης και ανακατασκευής

«Άλλαξε πρόσωπο» το Δημοτικό Στάδιο Πεύκης μετά τα έργα συντήρησης και ανακατασκευής του χλοοτάπητα και της βελτίωσης  της ελαστικότητας του με την προσθήκη καουτσούκ, όπως ανακοίνωσε ο Δήμος Λυκόβρυσης-Πέυκης. “Ένα χρόνιο αίτημα των αθλούμενων ικανοποιήθηκε ώστε να αποφεύγονται οι τραυματισμοί. Το έργο πραγματοποιήθηκε μέσα στο συμφωνημένο χρονοδιάγραμμα και παραδόθηκε και πάλι στους δημότες και τις ομάδες” αναφέρεται στην ανακοίνωση

Τα έργα επιθεώρησε ο Δήμαρχος κ. Δημήτρης Φωκιανός  συνοδευόμενος από την επικεφαλής της ΠΕΑΠ Β. Νικολαροπούλου.
Ο κ. Φωκιανός δήλωσε τα εξής: «ήταν υποχρέωση της Δημοτικής Αρχής ακόμη και σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες ,να συντηρηθεί το Στάδιο, που αποτελεί ένα κόσμημα για την περιοχή μας. Δεν αναλωνόμαστε σε έργα βιτρίνας αλλά ουσίας. Ανεξάρτητα από τη δύσκολη οικονομική μας κατάσταση, οι χώροι αθλητισμού είναι προτεραιότητα μας και θα συνεχίσουμε να τους συντηρούμαι και να τους φροντίζουμε όποτε και όσο χρειάζεται.
Είναι σταθερή η πολιτική μας στην ενίσχυση των Αθλητικών Συλλόγων, οι οποίοι αποτελούν σημαντική βοήθεια για τους νέους μας σ΄αυτή τη εξαιρετικά δύσκολη συγκυρία για τη χώρα μας».

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ