Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Ανακοίνωση-Καταγγελία του Δήμου

Δημοσιεύθηκε

στις

Ασυνείδητοι πετάνε απορρίμματα στα οικόπεδα που καθάρισε ο Δήμος Κηφισιάς

Την τελευταία εβδομάδα η Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Κηφισιάς προχώρησε στον καθαρισμό οικοπέδων στην περιοχή των Εργατικών Πολυκατοικιών. Σύμφωνα με την ενημέρωση που είχαμε από το Δήμο, δεκατέσσερα φορτηγά μπάζα, άχρηστα υλικά και σκουπίδια απομάκρυναν τα δημοτικά συνεργεία.

Ωστόσο λίγες ώρες αργότερα κάποιοι ασυνείδητοι, μη σεβόμενοι τους κόπους και τις προσπάθειες των εργαζομένων στην υπηρεσία καθαριότητας, αποφάσισαν ότι έπρεπε να «ξεφορτωθούν» ογκώδη απορρίμματα, ελαστικά και μπάζα. Η εύκολη και οικονομική λύση για να πετάξουν ότι δεν χρειάζονται, επιβαρύνοντας με τον τρόπο αυτό, το περιβάλλον.
Ο Δήμος Κηφισιάς καταγγέλλει με ανακοίνωσή του αυτό το γεγονός και ζητάει τη συνδρομή των κατοίκων που διαμένουν στις Εργατικές Πολυκατοικίες προκειμένου να διατηρηθούν καθαροί οι κοινόχρηστοι χώροι. “Ο καθαρισμός της περιοχής δεν θα επιλύσει το πρόβλημα εάν δεν ευαισθητοποιηθούν οι συμπολίτες μας, προκειμένου να σταματήσει η παράνομη ρίψη σκουπιδιών και μπαζών. Απαιτείται η συνειδητοποίηση από όλους μας ότι μπορούμε και πρέπει να λειτουργήσουμε οργανωμένα και συντεταγμένα. Η προστασία του περιβάλλοντος είναι ευθύνη όλων μας. Όλοι μαζί στην προσπάθεια για  πιο καθαρή πόλη. Tο στοίχημα για την πόλη που μας αξίζει θα το κερδίσουμε όλοι μαζί. Αναγνωρίζοντας τα δικαιώματά μας και τηρώντας τις υποχρεώσεις μας” επισημαίνεται στην ανακοίνωση του Δήμου. 

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ