Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Ψηφοδέλτιο 90 υποψηφίων κατέθεσε η Δήμητρα Κεχαγιά, καλύπτοντας στο σύνολό τους τις θέσεις που προβλέπει κατά μέγιστο βαθμό η νομοθεσία

Δημοσιεύθηκε

στις

Δήμητρα Κεχαγιά: Η ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ με τους ανθρώπους της, εγγυάται ότι θα πάει την πόλη μας μπροστά!

Η Δήμητρα Κεχαγιά κατέθεσε χθες στο πρωτοδικείο Αθηνών, τη Δήλωση Κατάρτισης της ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ για τις δημοτικές εκλογές και για τις τοπικές εκλογές στις τρεις δημοτικές κοινότητες. Το σύνολο των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων που αποτελούν το συνδυασμό της ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΑΣ είναι 89 (συν η Δήμητρα Κεχαγιά), όσο δηλαδή επέτρεπε κατά μέγιστο βαθμό η εκλογική νομοθεσία. Οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι είναι 50, από τους οποίους οι 20 είναι γυναίκες.  Οι υποψήφιοι τοπικοί σύμβουλοι Μελισσίων της ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ είναι 17 από τους οποίους οι 9 είναι γυναίκες.  Οι υποψήφιοι τοπικοί σύμβουλοι Νέας Πεντέλης της ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ είναι 11 από τους οποίους οι 4 είναι γυναίκες.  Οι υποψήφιοι τοπικοί σύμβουλοι Πεντέλης της ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ είναι 11 από τους οποίους οι 4 είναι γυναίκες.  

Η Δήμητρα Κεχαγιά δήλωσε:

Ευχαριστώ τους 89 συμπολίτες μας που με εμπιστεύτηκαν και κυρίως που έχουν τη διάθεση και τη θέληση, σε βάρος του ελεύθερου χρόνου τους, να προσφέρουν στην πόλη μας. Είναι ένας συνδυασμός ανθρώπων με γνώση, εμπειρία, ικανότητες, επαγγελματική καταξίωση, που μπορούν και επιθυμούν να προσφέρουν στο κοινωνικό σύνολο και να πάνε την πόλη μας μπροστά. Θέλω να ευχαριστήσω και εκείνους που ήθελαν να συμμετάσχουν, αλλά το ανώτατο όριο υποψηφίων δεν μας επέτρεψε να τους συμπεριλάβουμε στο ψηφοδέλτιο. Συμμετέχουν κι αυτοί στον εκλογικό αγώνα και θα είναι αύριο πλάι μας στη διοίκηση του Δήμου. Στέκομαι και στις 37 γυναίκες του συνδυασμού μας, που πέρα από τα καθήκοντά τους στις οικογένειές τους, διαθέτουν χρόνο για την πόλη μας. Έχουμε την ευθύνη του σπιτιού μας, αλλά αύριο θα έχουμε και την ευθύνη μιας καθαρής και «νοικοκυρεμένης» πόλης. 

Η ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ ξέρει να πετυχαίνει τους στόχους της. Επόμενος στόχος μας πλέον είναι η πρώτη θέση την πρώτη Κυριακή και κυρίως η νίκη μας στις 2 Ιουνίου.”

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ