Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Φωτιά σε εστιατόριο στη Νέα Σμύρνη – “Φουντώνει” το σενάριο για εμπρησμό

Δημοσιεύθηκε

στις

Φωτιά ξέσπασε τα ξημερώματα της Παρασκευής σε εστιατόριο στη Νέα Σμύρνη, που βρίσκεται στο ισόγειο πολυκατοικίας, με συνέπεια να τραυματιστεί ένας άνθρωπος. 

Η καταστροφή που έχει υποστεί το κατάστημα εστίασης επί της οδού Ελευθερίου Βενιζέλου είναι ολοκληρωτική, ενώ στο σημείο έχουν έσπευσαν άμεσα οχήματα της Πυροσβεστικής και ένα γερανοφόρο για την πολυκατοικία που βρίσκεται πάνω από το εστιατόριο. Το γερανοφόρο όχημα έριχνε νερό στους πάνω ορόφους του καταστήματος, καθώς σε κάποια διαμερίσματα των 4 ορόφων είχε εκδηλωθεί πυρκαγιά. Από αυτήν μάλιστα τραυματίστηκε σοβαρά ο ένοικος του πρώτου ορόφου ο οποίος υπέστη εγκαύματα και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» σε σοβαρή κατάσταση.

Οι πυροσβέστες με φακούς και πάνω σε γερανοφόρο, έψαχναν μέσα στα διαμερίσματα, τα οποία εκκενώθηκαν αμέσως μετά τη φωτιά, για το ενδεχόμενο να υπάρχουν ακόμα άτομα εγκλωβισμένα. Συνολικά απεγκλωβίστηκαν πέντε άτομα, ανάμεσά τους και ένα βρέφος.

Οι πρώτες εκτιμήσεις, αλλά και οι μαρτυρίες να κάνουν λόγο για εμπρησμό. Εργαζόμενος στην καθαριότητα του εστιατορίου κατήγγειλε μιλώντας σε τηλεοπτικό δίκτυο ότι άγνωστοι έσπασαν τζάμι και έριξαν κάτι μέσα στο κατάστημα, ενώ στη συνέχεια άκουσε εκρήξεις και εκδηλώθηκε η φωτιά.

 

 

[Φωτογραφία: protothema.gr]

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ