Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Υπόθεση Κολωνού: Αυτός είναι ο διαιτητής που κατονόμασε η 12χρονη, «έλυσε» τη σιωπή του

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο πρώην διαιτητής που φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης από τα Σεπόλια «σπάει τη σιωπή του».

Δεν σταματούν οι σοκαριστικές αποκαλύψεις για το κύκλωμα παιδοβιαστών στα Σεπολία, ενώ, όπως φαίνεται, οι άντρες που βίαζαν το ανήλικο κορίτσι προέρχονται από «μεγάλο» κύκλο και είναι υπεράνω πάσης υποψίας.

«Η 12χρονη έχει δώσει έξι καταθέσεις και έχει αναφέρει αρκετά άτομα αλλά δεν μπορώ να αποκαλύψω τον αριθμό. Σίγουρα θα υπάρχουν ακόμη έξι συλλήψεις», σημείωνε την Δευτέρα ο Απόστολος Λύτρας.

Την ίδια ώρα, η 12χρονη από τα Σεπόλια στην κατάθεσή της φέρεται να μίλησε για έναν οδοντίατρο, πρώην διαιτητή ποδοσφαίρου, με τον οποίο υποστηρίζει ότι είχε συναντηθεί.

Χαρακτηριστικά η ανήλικη φέρεται να κατέθεσε:

Όπως και με το δερματολόγο με είχε στείλει να χτυπήσω το κουδούνι στο ιατρείο του. Εκεί βρισκόμασταν. Δε θυμάμαι το όνομα του αλλά ξέρω πού είναι το οδοντιατρείο.

Ο Φίλιππος Ντόβας – ο οποίος την Παρασκεύη θα κληθεί ως κατηγορούμενος για απολογία στην ανακρίτρια – επωνύμως έδωσε τη δική του εκδοχή. Εμφανίστηκε στο Open και, μεταξύ άλλων, υποστήριξε:

«Έχω χρέος να πω δυο κουβέντες για όσα με κατηγορούν. Ενημερώνω το πανελλήνιο ότι ξέρω την οικογένεια περισσότερα από 20 χρόνια. Το κοριτσάκι το ήξερα από μωρό και τη μητέρα της και τα άλλα παιδιά. Το κοριτσάκι από πέρσι ήρθε με τη γιαγιά και είχαμε μια γνωριμία με όλους και το συμβούλευα, του έδινα κατευθύνσεις, μας ζητούσε και μία οικονομική βοήθεια 2-3 ευρώ για να πάρουν κάτι με τα αδέρφια της και σήμερα έρχονται και με κατηγορούν για τη γνωριμία που είχα με το παιδάκι.

Να μην μου λένε ότι έχει υπάρξει βιασμός, να μην μου λένε ότι την έχω ακουμπήσει κι εγώ να πρέπει να περάσω από ανάκριση. Στη δικογραφία που έχει πολλές ασάφειες, αισθάνομαι πολύ όμορφα που βγαίνω και τα λέω στον κόσμο. Μπορώ να αναλύσω την κατάθεση του κοριτσιού πρόταση με πρόταση.

«Ο Μίχος είναι ηλίθιος και αχάριστος»

Εγώ με τον Μίχο έχω να μιλήσω από το 2019 όταν δεν μου φέρθηκε, όπως έπρεπε, στον προεκλογικό μου αγώνα.

Δεν θέλω να πω ονόματα, αλλά όταν μου ζήτησε κάτι εγώ προσφέρθηκα και τον βοήθησα. Και όταν ήταν να με βοηθήσουν με τον άλλο συνυποψήφιο με αγνόησαν κι εκεί του έκοψαν και την καλημέρα.

Το λέω δημόσια».

«Ο ρόλος μου ήταν καθαρά συμβουλευτικός»

«Αυτό δεν έγινε ποτέ σε ό,τι έχω ιερό στη ζωή μου. Εγώ πνίγομαι όταν τα βλέπω όλα αυτά. Λέει ήταν ένας άντρας που είχε έρθει σε επαφή. Επαφή είναι και όταν είμαστε δίπλα στο στούντιο, κ Θωμαΐδη.

Επαφή ήταν όταν της έλεγα αν η γιαγιά το ξέρει που πας στον λόφο που είναι μία περιοχή με παραβατικότητα; Να το προστατεύσω το παιδί από πολλούς κινδύνους».

Και συνέχισε:

«Δεν την ακούμπησα ποτέ. O ρόλος μου ήταν καθαρά συμβουλευτικός, δυο κουβέντες για να καταλάβει για την παραβατικότητα της περιοχής στον Κολωνό. Της έλεγα θα σε πάρουν και θα σου αφαιρέσουν όργανα και θα σε ξαναστείλουν στο σπίτι. Της έλεγα να προσέχει. Μου έλεγε είναι με τη γιαγιά της και ήμουν ήσυχος. Μιλούσα με τη γιαγιά και ήξερα ότι τα προστάτευε τα παιδιά. Ερχόταν και με τα αδερφάκια της. Δεν ήμουν ποτέ μόνος μου. Είτε ήταν τα αδέρφια της είτε είχα κι εγώ δικούς μου ανθρώπους εκεί. Όσοι ήταν εκεί θέλουν να έρθουν την Παρασκευή για να το αποδείξουν».

Τι απαντά για την κατάθεση της 12χρονης

«Από ότι βλέπω εδώ, το παιδί με ήξερε πολύ καλά και λέει δεν θυμάται το όνομά μου. Το παιδί λέει κάποια πράγματα που δεν στέκουν. Δεν ξέρω, μήπως το καθοδηγήσανε; Δεν ξέρω τι να πω. Το ότι συμβαίνει αυτή τη στιγμή και μάλιστα προεκλογικά, με βάζει σε πολλές υποψίες. Θα δώσω τον αγώνα μου. Γιατί αν έχω κάνει κάτι, το ξέρω εγώ, το κοριτσάκι και ο Θεός. Επειδή όμως ο Θεός δεν μπορεί να δώσει κατάθεση, παρακάλεσα την οικογένεια να ρωτήσουνε το παιδί».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ