Ελάτε στην παρέα μας

Αμαρουσίου

Στα βόρεια προάστια περιόδευσε ο Στέφανος Κασσελάκης

Δημοσιεύθηκε

στις

Συνεχίζει τις περιοδείες και τις επαφές του με τους πολίτες ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, που βρέθηκε το Σάββατο 11 Μαΐου στα βόρεια προάστια της Αθήνας.

Ο Στέφανος Κασσελάκης επισκέφθηκε το πρωί του Σαββάτου τη Νέα Ιωνία, το Μαρούσι και το Χαλάνδρι, ενώ η περιοδεία του ολοκληρώθηκε στην Κηφισιά με επίσκεψη στην Ανθοκομική Έκθεση και το κέντρο της περιοχής.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης συνομίλησε σε εγκάρδιο κλίμα με πολίτες όλων των ηλικιών, με καταναλωτές, εμπόρους και καταστηματάρχες, για τα διλήμματα ενόψει της κάλπης των ευρωεκλογών και για τα ζητήματα της καθημερινότητας.

Το εντυπωσιακό προεκλογικό βαν

Ο Στ. Κασσελάκης συνοδεύεται στην περιοδεία του από υποψήφιους ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, ενώ στο Χαλάνδρι, όπου βρέθηκε και το βαν – «στρατηγείο» της προεκλογικής εκστρατείας, μίλησε στους συγκεντρωμένους πολίτες.

“Από σήμερα, κανείς δεν είναι μόνος”

“Μεταφέρουμε το μήνυμα μίας άλλης πολιτικής, που σέβεται και προστατεύει τον πολίτη. Από σήμερα, κανείς δεν είναι μόνος. Ένα κοινωνικό κίνημα χτίζεται μέρα – μέρα», σημείωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ σε ανάρτησή του και πρόσθεσε “για να φτιάξουμε ένα κράτος που στέκεται δίπλα στους ανθρώπους του και -δίκαια, ισότιμα- τους παρέχει τις ευκαιρίες για να αναδείξουν τις δυνατότητές τους.

Συμπλήρωσε αναφέροντας: “Τέρμα το λίγο. Τέρμα η σταθερότητα στις τελευταίες θέσεις της Ευρώπης. Αναγέννηση της αξιοπρέπειας, της αυτοπεποίθησης, της υπερηφάνειάς μας. Μια καλύτερη ζωή είναι στα χέρια μας”.

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ