Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Σοκ στην Αυστραλία: Αθλητής έκαψε ζωντανά τα 3 παιδιά και την γυναίκα του [Βίντεο]

Δημοσιεύθηκε

στις

Παλαίμαχος αστέρας του ράγκμπι στην Αυστραλία έβαλε φωτιά στο αυτοκίνητο στο οποίο βρίσκονταν τα τρία ανήλικα παιδιά του και η γυναίκα του.

Φρικιαστικές λεπτομέρειες για τον θάνατο τριών παιδιών μέσα σε φλεγόμενο όχημα βλέπουν το «φως» της δημοσιότητας. Την ίδια ώρα, γίνεται γνωστό πως η μητέρα των ανηλίκων, που επέβαινε, επίσης, στο όχημα υπέκυψε στα τραύματά της.

Οι πληροφορίες θέλουν τον ίδιον πατέρα των παιδιών, Ρόουαν Μπάξτερ, έναν παλαίμαχο παίκτη του ράγκμπι, να πυρπολεί το αυτοκίνητο, σκοτώνοντας την οικογένειά του. Η 31χρονη μητέρα, άλλωστε – σύμφωνα με πληροφορίες – είχε καταφέρει να δραπετεύει από τις φλόγες φωνάζοντας: «Με έλουσε με βενζίνη».

Η Χάνα Μπάξτερ υπέκυψε στα τραύματά της χθες Τετάρτη στο νοσοκομείο του Μπρίσμπεϊν όπου νοσηλευόταν, λίγες ώρες αφού τα τρία της παιδιά, ηλικίας 3, 4 και 6 ετών, βρέθηκαν νεκρά στο αυτοκίνητο. Η Χάνα κατάφερε να βγει από το αυτοκίνητο και κυλήστηκε στο έδαφος φωνάζοντας «μου έριξε βενζίνη» και «σώστε τα παιδιά μου», ανέφερε η εφημερίδα.

Το κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο της Αυστραλίας ABC μετέδωσε ότι ο 42χρονος Μπάξτερ, πρώην παίκτης του ράγκμπι στην ομάδα New Zealand Warriors, βρισκόταν στο φλεγόμενο αυτοκίνητο από το οποίο εξήλθε προτού αφήσει την τελευταία του πνοή στο πεζοδρόμιο. Άλλα μέσα ενημέρωσης μετέδωσαν ότι πέθανε αφού αυτομαχαιρώθηκε.

Υπήρξαν περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας

Η αστυνομία δεν έχει ακόμη επιβεβαιώσει τις πληροφορίες ότι ο Μπάξτερ ήταν αυτός που έβαλε τη φωτιά στο αυτοκίνητο, όμως επιβεβαίωσε ότι υπήρχε ιστορικό ενδοοικογενειακής βίας.

Όπως επεσήμαναν οι αρχές, οι κοινωνικές υπηρεσίες είχαν παράσχει βοήθεια στη Χάνα, αφού εκείνη είχε καταγγείλει περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας, ενώ είχαν εκδοθεί και δικαστικές αποφάσεις εις βάρος του Μπάξτερ. Η Χάνα είχε επιστρέψει στο πατρικό της μαζί με τα παιδιά της, αφού χώρισε με τον πρώην σύζυγό της και οι δυό τους προσπαθούσαν να καταλήξουν σε συμφωνία για την επιμέλεια.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ