Ελάτε στην παρέα μας

Δήμοι Αττικής γενικά

Σηκώνουν τα εγκαταλελλειμένα οχήματα στην Ηλιούπολη

Δημοσιεύθηκε

στις


Aπό τις 3 Maρτίου 2015 που άρχισε η περισυλλογή εγκαταλελειμμένων οχημάτων από τους δρόμους της Ηλιούπολης έως και τις 31 Μαΐου  έχουν απομακρυνθεί 99 οχήματα, όπως μας ενημερώνει ο Δήμος των ανατολικών προαστίων της Αθήνας.
«Επισημαίνουμε την ιδιαίτερη σημασία που έχει το έργο της περισυλλογής των εγκαταλελειμμένων οχημάτων εντός του Δήμου με στόχο τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών, την εξασφάλιση θέσεων στάθμευσης στην Ηλιούπολη, την προστασία της Δημόσιας Υγείας και του Περιβάλλοντος» σημειώνει σε δήλωση του ο Αντιδήμαρχος Ποιότητας Ζωής, κ. Χρήστος Καλαρρύτης. Πληροφορίες για το θέμα μπορείτε να πάρετε στο Τμήμα Εσόδων του Δήμου
H Τεχνική Υπηρεσία και το τμήμα πράσινου του Δήμου   Καισαριανής προχώρησαν, σύμφωνα με τον προγραμματισμό που έχουν, σε παρεμβάσεις στην πλατεία και τα παρτέρια πράσινου που υπάρχουν.  Απομάκρυνε διαφημιστικές πινακίδες, ομπρέλες, αυθαίρετες κατασκευές, ζαρντινιέρες, αυθαίρετες φωτιστικές παρεμβάσεις κ.λπ. από τα παρτέρια. Επίσης απομάκρυνε διάσπαρτες πινακίδες από την πλατεία.

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ