Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Προφυλακιστέα η Ρούλα Πισπιρίγκου για τους θανάτους Μαλένας και Ίριδας

Δημοσιεύθηκε

στις

Προφυλακιστέα και για τους θανάτους των άλλων δύο κοριτσιών της, της Μαλένας και της Ίριδας, κρίθηκε την Πέμπτη (12/1) η κατηγορούμενη μητέρα από την Πάτρα.

Προφυλακιστέα κρίθηκε η Ρούλα Πισπιρίγκου και για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας μετά την ολοκλήρωση της διήμερης επεισοδιακής απολογίας στην 35η τακτική ανακρίτρια. Σύμφωνα με πληροφορίες η κατηγορούμενη στο άκουσμα της απόφασης ξέσπασε σε κλάματα.

Μετά την απόφαση του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών που απέρριψε την αίτηση της, η κατηγορουμένη μεταφέρθηκε ξανά στην Ευελπίδων και ολοκλήρωσε την απολογία της για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας.

Η 34χρονη είναι ήδη προσωρινά κρατούμενη για τον θάνατο της πρωτότοκης κόρης της Τζωρτζίνας και η δίκη της έχει ξεκινήσει ενώπιον του ΜΟΔ και θα συνεχιστεί στις 31 Ιανουαρίου.

Η κατηγορουμένη χθες απάντησε ενώπιον δυο εισαγγελέων και όχι της ανακρίτριας, καθώς είχε ολοκληρώσει την διαδικασία.

«Κατανυκτική ήταν η ακροαματική διαδικασία ενώπιον του εισαγγελέα που θα γνωμοδοτήσει, επιτέλους σε αυτήν την υπόθεση. Οι δυο εισαγγελείς έκαναν περίπου 1,5 ώρα καταπληκτικές ερωτήσεις “to the point”, ακριβώς στην κατηγορία» δήλωσε ο κ. Κούγιας μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας, σύμφωνα με το ρεπορτάζ που προβλήθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

Σε αντίθεση, με τις προχθεσινές «κουτσομπολίστικες» ερωτήσεις της ανακρίτριας, όπως τις χαρακτήρισε.

Οι ερωτήσεις που ενόχλησαν

-Τι όνειρα έβλεπε η 34χρονη
-Πώς τα ερμήνευε
-Για τις σχέσεις της

-Για τις επαφές του Μάνου Δασκαλάκη
-Αν είχε πάθει καρκίνο στο ισχίο
-Αν είχε κάνει απόπειρα αυτοκτονίας

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ