Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Προσλήψεις στον Άγιο Δημήτριο Αττικής

Δημοσιεύθηκε

στις

Προσλήψεις 4 ατόμων στο Δήμο Αγίου Δημητρίου με αντικείμενο την εκτέλεση των έργων: «Εκπόνηση μελετών και στην επίβλεψη έργων» και «Παροχή Υπηρεσιών Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες» συνολικής διάρκειας έως δώδεκα (12) μήνες.

Οι προσλήψεις αφορούν ειδικότητες, τοπογράφων μηχανικών, αρχιτεκτόνων μηχανικών, πολιτικών μηχανικών και Ιατρού Ψυχιάτρου.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό, ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΜΕ 1 ΠΕ/ΤΕ και να την υποβάλουν μαζί με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, είτε ηλεκτρονικά ([email protected] ), είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση:

Δήμος Αγίου Δημητρίου 55, Τ.Κ. 17343, Άγιος Δημήτριος, απευθύνοντάς την στη Διεύθυνση Διοικητικών Υπηρεσιών – Γραφείο Προσωπικού υπόψη κας Σαρακινιώτη Ευαγγελίας (τηλ. επικοινωνίας: 2132007753).

Το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία της ηλεκτρονικής υποβολής και στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς το εμπρόθεσμο Σελίδα 8 από 10 των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.

Η αίτηση συμμετοχής που θα υποβληθεί ηλεκτρονικά πρέπει απαραιτήτως να εμφανίζεται υπογεγραμμένη, με φυσική υπογραφή. Ανυπόγραφες αιτήσεις δεν γίνονται δεκτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ