Ελάτε στην παρέα μας

Αγίας Βαρβάρας

Ποια σχολεία θα ανοίξουν αργότερα αύριο (25/11) λόγω κακοκαιρίας

Δημοσιεύθηκε

στις

Έκτακτη ανακοίνωση του Δήμου Ηλιούπολης

Μετά από νεώτερη εκτίμηση της ΕΜΥ τα ακραία καιρικά φαινόμενα αναμένεται να εκδηλωθούν τις πρώτες πρωινές ώρες αύριο Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2019, μεταξύ 4 και 9 πμ.
Για προληπτικούς λόγους όλα τα σχολεία του Δήμου Ηλιούπολης, Νηπιαγωγεία, Δημοτικά, Γυμνάσια και Λύκεια θα παραμείνουν κλειστά έως τις 10 πμ, οπότε θα λειτουργήσουν κανονικά.
Οι Δημοτικοί Παιδικοί Σταθμοί θα ανοίξουν κανονικά, συστήνουμε όμως στους γονείς να μην φέρουν τα παιδιά τους πριν τις 10 πμ.
Υπενθυμίζουμε σε όλους τους πολίτες να τηρήσουν αυστηρά τις οδηγίες για την ασφάλειά τους, που αναφέρονται στην προηγούμενη ανακοίνωσή μας.
Σε στενή συνεργασία με την Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας θα ενημερώνουμε για τις εξελίξεις τους κατοίκους της πόλης.

Έκτακτη ανακοίνωση του Δήμου Αγ. Δημητρίου

ΠΡΟΣΟΧΗ! Στις 10:00 το πρωί θα ανοίξουν όλες οι σχολικές μονάδες και οι παιδικοί σταθμοί του Δήμου τη Δευτέρα 25/11/2019 λόγω της κορύφωσης του κύματος της κακοκαιρίας που αναμένεται από τις πρώτες πρωινές ώρες μέχρι τις 8:00 περίπου, σύμφωνα πρόβλεψη της ΕΜΥ. Το μέτρο είναι καθαρά προληπτικό και αποσκοπεί στον περιορισμό της κίνησης του πληθυσμού μέχρι να κοπάσει η επερχόμενη καταιγίδα

Έκτακτη ανακοίνωση του Δήμου Αλίμου

Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση της ΕΜΥ, η έντονη κακοκαιρία αναμένεται να πλήξει την περιοχή μας τις πρώτες πρωινές ώρες (ξημερώματα Δευτέρας 25.11.2019). Κατά συνέπεια, και για λόγους πρόληψης, τα σχολεία του Δήμου Αλίμου αύριο Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2019 θα ανοίξουν στις 10 το πρωί, κατόπιν σχετικής Απόφασης του Δήμου, εν όψει των αναμενόμενων σοβαρών καιρικών φαινομένων.
Το μέτρο αυτό ισχύει για όλα τα σχολεία (δημόσια και ιδιωτικά), όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης (Νηπιαγωγείο, Δημοτικό, Γυμνάσιο, Λύκειο).
Οι Δημοτικοί Παιδικοί Σταθμοί θα ανοίξουν κανονικά, συστήνουμε όμως στους γονείς να μην φέρουν τα παιδιά τους πριν τις 10 το πρωί.

Μετά τις 10 το πρωί θα λειτουργήσουν, τη Δευτέρα 25/11 τα σχολεία του Βύρωνα, λόγω της επικείμενης κακοκαιρίας

Μετά τις 10 το πρωί θα λειτουργήσουν τη Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2019 τα σχολεία όλων των βαθμίδων του Δήμου, όπως αποφάσισε η Δημοτική Αρχή Βύρωνα.
Σύμφωνα με τα νεότερα προγνωστικά στοιχεία, η Μετεωρολογική Υπηρεσία του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, προειδοποιεί για ισχυρές βροχές και καταιγίδες, που θα εκδηλωθούν στο νομό Αττικής και στην πόλη της Αθήνας, από τις πρώτες πρωινές ώρες έως και το μεσημέρι της Δευτέρας. Όπως εκτιμάται, η μεγάλη ένταση των αναμενόμενων φαινομένων και οι σημαντικές ποσότητες βροχής που θα πέσουν στην Αττική, την καθιστούν δυνητικά επικίνδυνη και ικανή να δημιουργήσει προβλήματα.
Η Δημοτική Αρχή συστήνει επίσης στους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στις μετακινήσεις τους, κατά τις ώρες που θα είναι σε εξέλιξη τα έντονα καιρικά φαινόμενα και όσοι έχουν τη δυνατότητα να αποφύγουν άσκοπες μετακινήσεις.

Επείγουσα ανακοίνωση του Δημάρχου Αγίας Βαρβάρας για την κακοκαιρία

Επειδή αναμένεται ισχυρή καταιγίδα με πολλή βροχή και θυελλώδεις ανέμους, από τις βραδινές μέχρι και τις πρωινές ώρες, που πιθανότατα θα πλήξουν και το δήμο μας ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ότι:
1) Τα σχολεία θα ανοίξουν στις 10 η ώρα το πρωί.
2) Σήμερα, Κυριακή απόγευμα, θα γίνει έκτακτα αποκομιδή απορριμμάτων και ογκωδών αντικειμένων και γι’ αυτό παρακαλούμε να μη βγάλετε απορρίμματα μετά την αποκομιδή.
3) Παρακαλούμε να ελέγξετε τα λούκια και τις υδρορροές, να ασφαλίσετε ή να αποσύρετε αντικείμενα που μπορεί να μετακινηθούν, όπως πινακίδες, γλάστρες, καρότσια, τζάμια τέντες κ.λ.π. και γενικά όλα τα αντικείμενα που μπορεί να αποκολληθούν από στέγες και μπαλκόνια, να μη διέρχεστε κάτω από πινακίδες, μαρκίζες, μπαλκόνια και γενικώς να αποφύγετε άσκοπες μετακινήσεις.
Ο Δήμος με συνεργεία του βρίσκεται σε συνεχή επιφυλακή στα τηλέφωνα 210.5690485 εσωτ. 2, 213.2019300, 6949933056, 6985579902, 698322469.

Ενημέρωση του Δήμου Κορυδαλλού για την επικείμενη κακοκαιρία

Καθώς αναμένεται ισχυρή καταιγίδα με πολλή βροχή και θυελλώδεις ανέμους, από τις βραδινές μέχρι και τις πρωινές ώρες, που πιθανότατα θα πλήξουν και το δήμο μας, σας ενημερώσουμε ότι:
1) Όλα τα σχολεία και οι παιδικοί σταθμοί θα ανοίξουν στις 10:00
2) Σήμερα, θα γίνει έκτακτη αποκομιδή απορριμμάτων στις 21:00 και γι’ αυτό παρακαλούμε να μη βγάλετε απορρίμματα μετά την αποκομιδή
3) Παρακαλούμε να ελέγξετε τα λούκια και τις υδρορροές και να ασφαλίσετε ή να αποσύρετε αντικείμενα που μπορεί να αποκολληθούν από στέγες και μπαλκόνια
4) Συνιστούμε ιδιαίτερη προσοχή στις μετακινήσεις σας και να αποφύγετε τη διέλευσή σας κάτω από πινακίδες, μαρκίζες και μπαλκόνια.
Ο Δήμος με συνεργεία του θα βρίσκεται σε συνεχή επιφυλακή και μπορείτε να επικοινωνείτε στο 2104950014 για άμεση παρέμβαση.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ