Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Ουρές, ταλαιπωρία και αστυνομία στις τράπεζες (photo)

Δημοσιεύθηκε

στις


Μεγάλη είναι η ταλαιπωρία για χιλιάδες συνταξιούχους που στήθηκαν από τα ξημερώματα της Τετάρτης μπροστά από τα υποκαταστήματα των τραπεζών που άνοιξαν για να εξυοπηρετήσουν εκείνους που δεν έχουν κάρτες για να οπάρουν χρήματα από τα ATM. Αργά τη νύχτα έγινε γνωστό πως οι τράπεζες Εθνική, Alpha και Eurobank θα εξυπηρετούν με αλφαβητική σειρά. Ειδικότερα, σήμερα, Τετάρτη, θα εξυπηρετηθούν οι συνταξιούχοι που το επώνυμό τους ξεκινά από Α έως Ι, αύριο, Πέμπτη, όσων το επώνυμο ξεκινά από Κ έως Μ και την Παρασκευή από Ν έως Ω.
Μόνο η Τράπεζα Πειραιώς εξυπηρετoύσε από το πρωί με σειρά προτεραιότητας, ενώ με νεώτερη ανακοίνωση και η Eurobank γνωστοποίησε πως θα εξυπηρετεί με σειρά προτεραιότητας. Πάντως, τα συγκεκριμένα υποκαταστήματα των τραπεζών αναμένεται να μείνουν ανοιχτά μέχρι αργα το απόγευμα. Θυμίζουμε πως οι συνταξιούχοι μπορούν να πάρουν μόνο έως 120 ευρώ, ενώ υπάρχει και δικαδικασία έκδοσης άμεσα καρτών για τα ATM. Αξίζει να αναφερθεί πως υπάρχουν διαμαρτυρίες συνταξιούχων του ΟΑΕΕ στους οποίους καταβλήθηκε η μισή σύνταξη.

Ο Χτυπος βρέθηκε το πρωί έξω από το υποκατάστημα της Εθνικής στη Νέα Ιωνία όπου υπήρχαν μεγάλες ουρές συνταξιούχων. Οι περισσότεροι δεν ήξεραν για την απόφαση να υπάρξει εξυπηρέτηση με αλφαβητική σειρά και κάποιοι που περίμεναν επί ώρες (καθώς είχαν φτάσει από νωρίς) έφυγαν απογοητευμένοι. Υπάλληλος της τράπεζας προσπαθούσε να βάλει τα πράγματα σε μια σειρά, αλλά ο συνωστισμός και η ταλαιπωρία πάντως δεν αποφεύχθηκε καθώς άλλοι περίμεναν να μπουν μέσα στην τράπεζα και άλλοι για να τραβήξουν χρήματα. Μάλιστα επιστρατεύτηκαν και αστυνομικοί για να μην ξεφύγουν τα πράγματα.

Διαβάστε επίσης:

Ανοίγουν τις τράπεζες για να δώσουν φιλοδώρημα στους συνταξιούχους

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ