Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Ομολόγησε η 29χρονη από τη Βέροια: Πέταξε το μωρό της στον Αλιάκμονα

Δημοσιεύθηκε

στις

Η 29χρονη μητέρα από τη Βέροια ομολόγησε ότι πέταξε το 11 μηνών βρέφος της στον ποταμό Αλιάκμονα, κατά τη διάρκεια της αναπαράστασης, που πραγματοποιήθηκε σήμερα Δευτέρα (9/1), έπειτα από σχετική παραγγελία που έδωσε ο Ανακριτής Βέροιας, ο οποίος χειρίζεται την υπόθεση.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η ίδια μόλις έφτασε, συνοδεία αστυνομικών στο φράγμα του Αλιάκμονα, έξω από τη Βέροια, δήλωσε στους αστυνομικούς ότι “θέλει να αλλάξει την κατάθεσή της”, αποκαλύπτοντας ότι η ίδια έριξε το βρέφος στον ποταμό.

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, η 29χρονη αφού ομολόγησε την πράξη της, ισχυρίστηκε ότι το βρέφος είναι ακόμα ζωντανό, επιμένοντας ότι “το μωρό ζει καθώς το πέταξε μακριά από εκεί που ισχυρίζονται ότι το βρήκαν”.

Υπενθυμίζεται ότι η κατηγορούμενη μητέρα μετά την απολογία της στον ανακριτή κρίθηκε προφυλακιστέα, με σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα, αναμένεται να περιγράψει λεπτό προς λεπτό τι ακριβώς συνέβη εκείνη την ημέρα, από τη στιγμή που έφτασε με ταξί στο φράγμα μέχρι που εγκατέλειψε το σημείο, ρίχνοντας προηγουμένως το παιδί της στα νερά.

 

[Πηγή: news247.gr]

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ