Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Ολλανδία: Τρένο εκτροχιάστηκε και έπεσε πάνω σε μηχάνημα έργου – Ένας νεκρός, 30 τραυματίες

Δημοσιεύθηκε

στις

Τρένο εκτροχιάστηκε και έπεσε πάνω σε μηχάνημα έργου στην Ολλανδία με αποτέλεσμα ένας άνθρωπος να χάσει τη ζωή του και 30 να τραυματιστούν.

Η σύγκρουση και ο εκτροχιασμός σημειώθηκε στις 3:25 τα ξημερώματα (ώρα Ολλανδίας) κοντά στο χωριό Βούρσχοουτεν, ανάμεσα στη Χάγη και στη Λάιντεν με τα δρομολόγια των τρένων στο τμήμα αυτό να έχουν διακοπεί τουλάχιστον μέχρι νωρίς σήμερα το απόγευμα.

Το τρένο που εκτροχιάστηκε εκτελούσε νυχτερινό δρομολόγιο από τη Λάιντεν στη Χάγη. Μετά τη σύγκρουση το πρώτο βαγόνι του τρένου εκτροχιάστηκε και βρέθηκε σε χωράφι ενώ το ίδιο συνέβη και με το δεύτερο βαγόνι. Στο τελευταίο βαγόνι εκδηλώθηκε φωτιά η οποία έχει κατασβεστεί.

Στο τρένο επέβαιναν περίπου 50 άτομα όπως είχαν ανακοινώσει νωρίτερα οι ολλανδικές αρχές. Μέχρι στιγμής δεν έχει διευκρινιστεί γιατί το μηχάνημα έργου βρισκόταν στη σιδηροδρομική γραμμή.

Οι Ολλανδικοί Σιδηρόδρομοι (NS) ανέφεραν μέσω Twitter πως άλλα δρομολόγια που συνδέουν τη Λάιντεν και τη Χάγη ακυρώθηκαν ή ανεστάλησαν εξαιτίας του ατυχήματος.

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ