Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Νέο σοκ στη Ν. Ιωνία – Πέθανε ο εκδότης Βασίλης Μαγκαναδέλλης

Δημοσιεύθηκε

στις

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του Δ.Σ. Ν. Ιωνίας έγινε γνωστό ότι ο εκδότης Βασίλης Μαγκαναδέλλης, ο οποίος επί σειρά ετών ασχολούνταν με τα κοινά της πόλης, άφησε την τελευταία του πνοή, χτυπημένος από κορωνοϊό.

Τη θλίψη σκόρπισε στις τάξεις του δημοτικού συμβουλίου η δυσάρεστη είδηση που ανακοινώθηκε δια στόματος του Προέδρου κ. Κώστα Κουλούρη για το χαμό του γνωστού δημοσιογράφου-εκδότη της Ν. Ιωνίας, Βασίλη Μαγκαναδέλλη, ο οποίος το τελευταίο διάστημα νοσηλευόταν στο ΚΑΤ με συμπτώματα κορωνοϊού.

Μάλιστα, ως ελάχιστο φόρο τιμής αποφασίστηκε από κοινού το σώμα να διακόψει τη συνεδρίαση του, καθώς η συγκίνηση ήταν μεγάλη για την απρόσμενη απώλεια ενός ανθρώπου που πρόσφερε από το πόστο του ενεργά στα κοινά της πόλης τα τελευταία 30 και πλέον χρόνια.

Ποιός ήταν ο Βασίλης Μαγκαναδέλλης 

Η ενασχόληση του στα Τοπικά Μέσα Ενημέρωσης άρχισε το 1990 με την συνυπευθυνότητα της εφημερίδας ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ (1990-1996), του νεανικού περιοδικού ΤΕΕΝΑGERS (1992-95) και της διαχείρισης του δημοτικού Ραδιοφωνικού σταθμού 94,1 fm, του Δήμου Ηρακλείου Αττ.(1993-94). Από το 1998 διετέλεσε εκδότης της ετήσιας έκδοσης ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΑΓΟΡΑΣ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ, παράλληλα με άλλες εκδόσεις, όπως ο ΠΑΝΟΡΑΜΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ Ν.ΙΩΝΙΑΣ, το ΛΕΥΚΩΜΑ – ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ “ΙΩΝΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΙ”, το βιβλίο ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ-ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟΝ ΧΡΟΝΟ, ενώ από το 2006 διατηρούσε ενημερωτικό portal για τη Ν. Ιωνία Αττικής.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ