Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Μεγάλη φωτιά σε διαμέρισμα στο Παλαιό Φάληρο – Απεγκλωβίστηκαν 2 γυναίκες από τις φλόγες [Βίντεο]

Δημοσιεύθηκε

στις

Μεγάλη φωτιά εκδηλώθηκε νωρίς το πρωί της Πέμπτης σε διαμέρισμα στο Παλαιό Φάληρο. Δύο γυναίκες σώθηκαν την τελευταία στιγμή από τις φλόγες.

Υπό μερικό έλεγχο τέθηκε πριν από λίγο η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε, λίγο μετά τις 8 το πρωί, σε διαμέρισμα πέμπτου ορόφου στη συμβολή των οδών Μουσών και Πρωτέως.

Στο διαμέρισμα μετέβη από την πρώτη στιγμή μεγάλη δύναμη της Πυροσβεστικής. Πυροσβέστες, χρησιμοποιώντας κλίμακα από κλιμακοφόρο όχημα, επιχείρησαν για την κατάσβεση της φωτιάς και την έθεσαν υπό μερικό έλεγχο γύρω στις 09:30, ενώ κατάφεραν να απεγκλωβίσουν δύο γυναίκες, μία από τον 5ο όροφο και μία από την ταράτσα.

Στο διαμέρισμα του πέμπτου ορόφου, όπου εκδηλώθηκε η φωτιά, είχε εγκλωβιστεί μία γυναίκα, η οποία απεγκλωβίστηκε με τη χρήση του κλιμακοφόρου οχήματος της Πυροσβεστικής. Αξίζει να σημειωθεί ότι η γυναίκα παρέμεινε στο φλεγόμενο διαμέρισμα για διάστημα περίπου 45 λεπτών. Λίγη ώρα αργότερα οι πυροσβέστες έφτασαν στην ταράτσα και απεγκλώβισαν άλλη μία ηλικιωμένη γυναίκα.

Συγκλονιστική είναι η περιγραφή του τρόμου που έζησε η μια από τις δύο γυναίκες που εγκλωβίστηκαν μετά την πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σε διαμέρισμα 5ου ορόφου σε πολυκατοικία στο Παλαιό Φάληρο.

Όπως λέει στο protothema.gr «η φωτιά ξεκίνησε από τον 5ο όροφο. Η κυρία ήθελε να το κάψει το σπίτι της. Οι φλόγες ανέβηκαν στον 6ο όροφο, εγώ έμεναν στον 8ο».

«Ανέβηκαν τα παιδιά της πυροσβεστικής και με έσωσαν, ο Θεός να τα έχει καλά. Ήμουν 1,5 ώρα έξω στο κρύο. Έλεγα “καίγομαι ζωντανή, βοήθησε με Θέε μου”. “Σώθηκα με τη βοήθεια του Θεού» συμπληρώνει η γυναίκα η οποία απεγκλωβίστηκε από την ταράτσα του κτηρίου.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ