Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Καλλιθέα: Περιστατικό σεξουαλικής παρενόχλησης ανήλικης από 50χρονο σε λεωφορείο

Δημοσιεύθηκε

στις

Εφιαλτικές στιγμές έζησε μια 17χρονη κοπέλα μέσα σε λεωφορείο, όταν δέχτηκε σεξουαλική παρενόχληση από έναν 50χρονο. Το περιστατικό σύμφωνα με πληροφορίες του Αντ1 έγινε το μεσημέρι της Πέμπτης στην Καλλιθέα, μέσα στο λεωφορείο 040 που πραγματοποιεί το δρομολόγιο Πειραιάς – Σύνταγμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Αντ1 όταν  η 17χρονη κοπέλα επιβιβάσθηκε στο λεωφορείο και κάθισε, αντιλήφθηκε ότι την κοιτά επίμονα ένας 50χρονος συνεπιβάτης.Η κοπέλα αποφάσισε να φύγει από το κάθισμα που καθόταν και πήγε και κάθισε στο πίσω μέρος του λεωφορείου δίπλα σε παράθυρο και τοποθέτησε την τσάντα επάνω στα πόδια της.

Ο 50χρονος την ακολούθησε, πήγε και κάθισε δίπλα της, ενώ είχε καλυμμένα τα χέρια του με μια μπλούζα. Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε η ανήλικη μαθήτρια ένιωσε ξαφνικά ένα άγγιγμα στο δεξί της πόδι κοντά στα γεννητικά της όργανα.

Ταραγμένη η 17χρονη άρχισε να φωνάζει και όταν ο οδηγός άνοιξε τις πόρτες για να αποβιβασθούν επιβάτες ο 50χρονος προσπάθησε να διαφύγει, δεν τα κατάφερε όμως.

Οι υπόλοιποι επιβάτες κατάφεραν να ακινητοποιήσουν τον 50χρονο, το λεωφορείο σταμάτησε και αμέσως ειδοποιήθηκε η αστυνομία.

Η νεαρή κοπέλα ειδοποίησε την μητέρα της, ενώ στο σημείο έσπευσαν Αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης και  οδήγησαν τον 50χρονο στο Τμήμα Ασφαλείας Καλλιθέας.

Στην συνέχεια  η 17χρονη κοπέλα, μετέβη μαζί με την μητέρα και η ίδια στο τμήμα όπου ζήτησε την ποινική του δίωξη του 50χρονου, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας και θα δικασθεί στο Αυτόφωρο.

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ