Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Θάνατος αστυνομικού στο Ρέντη: Στο μικροσκόπιο τέσσερα «ηγετικά» πρόσωπα – Αναμένονται νέα εντάλματα

Δημοσιεύθηκε

στις

Στενεύει ο κλοιός γύρω από τους χούλιγκαν που συμμετείχαν στα επεισόδια του Ρέντη και οδήγησαν στο θανάσιμο τραυματισμό του αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη.

Θλίψη στο Πανελλήνιο, στο σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας και στη Θεσσαλονίκη για τον θάνατο του 31χρονου αστυνομικού, Γεώργιου Λυγγερίδη, ο οποίος δεν κατάφερε να κερδίσει τη μάχη μετά την δολοφονική επίθεση που δέχθηκε με ναυτική φωτοβολίδα στα επεισόδια του Ρέντη. Ο αστυνομικός πάλεψε γενναία, αφήνοντας την τελευταία του πνοή χθες Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου 2023.

Συνεχίζονται οι έρευνες των Αρχών για τα επεισόδια

Στο τελικό στάδιο της έρευνας, για την άσκηση διώξεων, είναι η έρευνα των αστυνομικών για τους εμπλεκόμενους στα επεισόδια στου Ρέντη, που στοίχισαν τη ζωή του 31χρονου αστυνομικο΄υ. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ η Αστυνομία έχει ταυτοποιήσει δεκάδες άτομα, ενώ από την έρευνα προκύπτει η ιεραρχική δομή και οι αρχηγικοί ρόλοι. Ο θάνατος του αστυνομικού δημιουργεί νέα δεδομένα και στη δικαστική εξέλιξη της υπόθεσης, καθώς το κατηγορητήριο αναβαθμίζεται από απόπειρα ανθρωποκτονίας σε ανθρωποκτονία τετελεσμένη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ