Ελάτε στην παρέα μας

Γλυφάδας

Η Γλυφάδα γέμισε τις άδειες σχολικές τσάντες

Δημοσιεύθηκε

στις

Μεγάλη ήταν η ανταπόκριση του κόσμου στη δράση «Γεμίζουμε τις άδειες σχολικές τσάντες», που διοργανώθηκε και φέτος από το Δήμο Γλυφάδας, την Ένωση Συλλόγων Γονέων Γλυφάδας και τον Εμπορικό Σύλλογο Γλυφάδας, με τη συμμετοχή δεκάδων εθελοντών.

Η διάθεση προσφοράς που επέδειξαν ιδιώτες, σύλλογοι, φορείς και επιχειρήσεις ήταν για μια ακόμα χρονιά συγκινητική. Συνολικά συγκεντρώθηκαν 450 σχολικές τσάντες γεμάτες τετράδια, κόλες Α4, μολύβια, γόμες, ξύστρες, κηρομπογιές, στυλό, κασετίνες, κλπ. και πολλά ακόμα σχολικά είδη – όλα καινούργια και σε άριστη κατάσταση – που θα δοθούν στους μαθητές των σχολείων της πόλης που έχουν ανάγκη, μέσω της Ένωσης Συλλόγων Γονέων Γλυφάδας και του συλλόγου γονέων κάθε σχολείου.

Ο Δήμαρχος Γλυφάδας, Γιώργος Παπανικολάου, ευχαρίστησε την Αντιδήμαρχο Παιδείας, Νατάσσα Αργυροπούλου και τους φορείς που συνδιοργάνωσαν αυτή τη δράση, την Ένωση Συλλόγων Γονέων Γλυφάδας και την πρόεδρό της Σοφία Βλαχάκη και τον Εμπορικό Σύλλογο Γλυφάδας και την πρόεδρό του Άννυ Καυκά. Ευχαρίστησε επίσης όλους τους πολίτες, τις επιχειρήσεις και τους φορείς που συνέβαλαν στην προσπάθεια αυτή. «Ευχή όλων μας είναι να βγει σύντομα ο τόπος μας από την περίοδο κρίσης και να μην υπάρχει πλέον ανάγκη για ανάλογες δράσεις. Όσο, όμως, υπάρχουν συμπολίτες μας και ιδίως μάλιστα τα μικρά παιδιά που χρειάζονται τη συμπαράστασή μας, θα είμαστε δίπλα τους με κάθε πρόσφορο τρόπο», δήλωσε ο κ. Παπανικολάου.

Η κ. Αργυροπούλου τόνισε ότι η προσφορά και η έμπρακτη αλληλεγγύη που έδειξαν οι Γλυφαδιώτες για μια ακόμα χρονιά είναι το σπουδαιότερο μήνυμα που περνάει μέσα από τη δράση αυτή, η οποία δίνει τη δυνατότητα σε όλα τα παιδιά να έχουν τα βασικά σχολικά αγαθά.

«Ευχαριστούμε θερμά τις επιχειρήσεις που για έκτη χρονιά ανταποκρίνονται σταθερά στο κάλεσμα αλληλεγγύης βοηθώντας μας να γεμίσουμε τις άδειες σχολικές τσάντες», δήλωσε η κ. Καυκά.

Η κ. Βλαχάκη ευχαρίστησε όλους τους πολίτες και τις επιχειρήσεις της Γλυφάδας για την άμεση ανταπόκριση τους στην καθιερωμένη πια δράση «Γεμίζουμε τις άδειες σχολικές τσάντες». Ιδιαίτερα ευχαρίστησε τους εθελοντές γονείς των Συλλόγων Γονέων για την αμέριστη και ανιδιοτελή βοήθεια τους όλες αυτές τις μέρες. «Όλοι μαζί καταφέραμε να χαρίσουμε χαμόγελα σε 450 μαθητές της πόλης μας. Ευχαριστούμε από καρδιάς τον Δήμαρχο και τη δημοτική αρχή καθώς επίσης και τον Εμπορικό Σύλλογο για την άψογη συνεργασία», τόνισε η κ. Βλαχάκη.

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ