Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Ζωγράφου: 21χρονος κατηγορείται ότι παρενόχλησε σεξουαλικά 5χρονο αγοράκι σε αποδυτήρια κολυμβητηρίου

Δημοσιεύθηκε

στις

Πατέρας κατήγγειλε 21χρονο, ο οποίος, σύμφωνα με τον ίδιο, μπήκε στα αποδυτήρια κολυμβητηρίου στου Ζωγράφου, ενώ ήταν ο γιος του και άρχισε να τον θωπεύει.

Στο μικροσκόπιο των Αρχών βρίσκεται η καταγγελία ενός πατέρα ότι ένας 21χρονος άνδρας παρενόχλησε σεξουαλικά τον μόλις 5 ετών γιο του σε αποδυτήρια κολυμβητηρίου στην περιοχή του Ζωγράφου.

Το περιστατικό φαίνεται πως σημειώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας (12/12), όταν αστυνομικοί της Ομάδας «Ζ» εντόπισαν τον άνδρα να κινείται ύποπτα στην οδό Ταξίλου στου Ζωγράφου. Περίοικοι τους ανέφεραν ότι ο άνδρας αυτός είχε βγει από το κολυμβητήριο της περιοχής, με τους αστυνομικούς να διεξάγουν επιτόπια έρευνα και να ενημερώνονται ότι από τον πατέρα του 5χρονου για την παρουσία του 21χρονου στο κολυμβητήριο.

Πιο αναλυτικά κατήγγειλε ότι ο άντρας αυτός μπήκε στα αποδυτήρια ενώ ήταν ο γιος του και άρχισε να τον θωπεύει, με το 5χρονο παιδί να αντιδράει και τον 21χρονο να τρέπεται σε φυγή.

Σε βάρος του φερόμενου ως δράστη σχηματίστηκε ποινική δικογραφία για γενετήσιες πράξεις σε βάρος ανηλίκου και οδηγήθηκε στη Δικαιοσύνη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ