Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Εορταστικός φωτισμός σε βασικούς οδικούς άξονες  της Αττικής

Δημοσιεύθηκε

στις

 

 

Για πρώτη φορά η Περιφέρεια τοποθετεί εορταστικό φωτισμό σε βασικούς οδικούς άξονες της Αττικής προκειμένου να αλλάξουν όψη και να αποκτήσουν χριστουγεννιάτικο χρώμα.

 

Ειδικότερα πάνω από 1500 ιστοί ηλεκτροφωτισμού διακοσμούνται με φωτοσωλήνες LED χαμηλής κατανάλωσης,  χρώματος λευκού και κόκκινου, στις λεωφόρους Συγγρού, Κηφισίας, Αθηνών, Ποσειδώνος και Μεσογείων καθώς και στην οδό Πειραιώς.
Επίσης, μεγάλα χριστουγεννιάτικα έλατα και αστέρια θα τοποθετηθούν σε σημαντικές διασταυρώσεις του οδικού δικτύου, προκειμένου να δώσουν κι αυτά το δικό τους χρώμα  στην εορταστική περίοδο.
Για την τοποθέτηση του εορταστικού φωτισμού τα συνεργεία της Περιφέρειας Αττικής εργάστηκαν και συνεχίζουν να εργάζονται υπερωριακά, καθώς και τα σαββατοκύριακα.
Οι όμοροι Δήμοι συνέβαλαν και συνεχίζουν να συμβάλλουν με προσωπικό και μηχανήματα, προκειμένου η συγκεκριμένη πρωτοβουλία να έχει ολοκληρωθεί μέχρι τις 10 Δεκεμβρίου.

Σε δηλώσεις του ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης τόνισε τα εξής: «Για πρώτη φορά η Περιφέρεια Αττικής συμβάλλει στο να αλλάξει όψη η Αττική μας και να αποκτήσει γιορτινό και εορταστικό χρώμα. Θέλω να ευχαριστήσω το προσωπικό της Περιφέρειας που εργάζεται και εκτός του κανονικού ωραρίου αλλά και τους Δήμους που συμβάλλουν στην προσπάθεια μας, προκειμένου να είναι όλα έτοιμα στις 10 Δεκεμβρίου. Δεσμευθήκαμε ότι θα αναδείξουμε το καλύτερο πρόσωπο της Αττικής μας και αυτό κάνουμε πράξη. Τη φωτίζουμε, την ομορφαίνουμε και δίνουμε τη δυνατότητα στους κατοίκους της να απολαύσουν το αισθητικό αποτέλεσμα κατά την εορταστική περίοδο».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ