Ελάτε στην παρέα μας

Γαλατσίου

Πλούσιες χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις την Τρίτη στο Δήμο Γαλατσίου [εικόνες]

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο δήμος Γαλατσίου καλωσορίζει τα Χριστούγεννα με πλούσιες εορταστικές εκδηλώσεις με τίτλο “Χριστουγέννων Δρόμενα! (Δρώμενα… του δρόμου)” που αναμένεται να συγκεντρώσουν τα βλέμματα των δημοτών και όχι μόνο. Την Τρίτη (3/12), την ημέρα των εορταστικών εκδηλώσεων, τα καταστήματα του Δήμου θα παραμείνουν ανοιχτά μέχρι τις 22:00.

Τα χριστουγεννιάτικα δρώμενα θα περιλαμβάνουν εργαστήρια για ενήλικες και παιδιά, τσίρκο, μουσική και φαντασμαγορικά shows που θα πλημμυρίσουν τους δρόμου του Γαλατσίου, προσφέροντας αξέχαστες εμπειρίες σε μικρούς και μεγάλους.

Οι εορταστικές εκδηλώσεις περιλαμβάνουν:

Το φαντασμαγορικό υπερθέαμα που έρχεται από την Γαλλία, μόνο για τη γιορτή του Δήμου από τους Compagnie des Quidams, συνοδευόμενο με μουσική από τους μοναδικούς Dirty Athens Brass Band.

Παράλληλα, τη μεγάλη γιορτή του Δήμου, μικροί και μεγάλοι θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε χριστουγεννιάτικα εργαστήρια, υπό την καθοδήγηση του εικαστικού Κ.Τσεριώνη και της Ορχήστρας των Χρωμάτων.

Τέλος, η ομάδα Cirko Cachivache θα προσφέρει θέαμα σε μικρούς και μεγάλους, ενώ θα υπάρχουν και τεράστιες σαπουνόφουσκες από τους Mr and Mrs Bubble.

Όλα αυτά θα συμβούν την Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2019, 17:00- 22:00 Εμπορικό τετράγωνο Δήμου Γαλατσίου (Λ. Βεΐκου – Τράλλεων- Παπαφλέσσα – Καραϊσκάκη – Λ. Γαλατσίου).

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ