Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

H πρώτη επίσημη παρουσίαση του Ελληνικού Ινστιτούτου Coaching

Δημοσιεύθηκε

στις

Με ιδιαίτερη επιτυχία ολοκληρώθηκε η πρώτη επίσημη παρουσίαση του Ελληνικού Ινστιτούτου Coaching – Hellenic Coaching Institute, που έγινε το Σάββατο 25 Νοεμβρίου 2017, στο κτήριο της Ένωσης Δημοσιογράφων Ιδιοκτητών Περιοδικού Τύπου.
Στην εκδήλωση παρουσιάστηκαν το όραμα, η στρατηγική, οι στόχοι και οι ενέργειες του ινστιτούτου για το 2018. Επιπλέον έγινε η απονομή των πιστοποιητικών των μελών στο επίπεδο του Senior Professional Coach.
«Ο στρατηγικός μας στόχος είναι να θέσουμε υγιείς βάσεις για το επάγγελμα του Coach στην Ελλάδα και Κύπρο με έναρξη την αξιόπιστα πιστοποιημένη εκπαίδευση του μελλοντικού Coach, την υποστήριξη και εξέλιξη του επαγγελματία Coach σε επίπεδο επαγγελματικών πιστοποιήσεων, αλλά και την ενημέρωση των υπαρκτών και των δυνητικών πελατών σε προσωπικό και εταιρικό επίπεδο,», τόνισε ο Πρόεδρος του Ινστιτούτου Δρ. Γιώργος Καραθάνος.
Το Ελληνικό Ινστιτούτο Coaching είναι ένας αστικός μη κερδοσκοπικός οργανισμός, ο οποίος ιδρύθηκε στην Αθήνα τον Ιούνιο του 2017, με σκοπό να προωθήσει και να ενισχύσει το θεσμό του Coaching στην Ελλάδα, Κύπρο και στο εξωτερικό μέσω της εκπαίδευσης, της επαγγελματικής δικτύωσης αλλά και της συνεχούς εξέλιξης του κάθε επαγγελματία Coach.
Ακολουθώντας πιστά το σύνθημα ΄΄Δέσμευση στην Αυθεντικότητα΄΄ το Ελληνικό Ινστιτούτο Coaching έρχεται να ανοίξει νέους ορίζοντες ενημερώνοντας τους πολίτες, προωθώντας την έρευνα, την υψηλού επιπέδου πιστοποιημένη εκπαίδευση και ειδίκευση καθώς και την ενημέρωση της κοινής γνώμης. Στόχος του είναι να προάγει τη γνώση και να αναπτύξει τους κανόνες ορθής άσκησης του επαγγέλματος του Coaching στην Ελλάδα και την Κύπρο.

Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Ινστιτούτου

Τα πρώτα Senior Professional Members του Ινστιτούτου

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ