Ελάτε στην παρέα μας

Βάρης - Βούλας- Βουλιαγμένης

Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης: Σε τι φάση βρίσκεται το έργο διευθέτησης του ρέματος Κόρμπι

Δημοσιεύθηκε

στις

Η επιτάχυνση της ολοκλήρωσης των νευραλγικών για την πόλη αντιπλημμυρικών έργων, βρέθηκε στο επίκεντρο της συνάντησης που πραγματοποίησε ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης με τον Δήμαρχο Βάρης, Βούλας, Βουλιαγμένης Γ. Κωνσταντέλλο.

Ειδικότερα η συζήτηση εστιάστηκε στο έργο διευθέτησης του ρέματος Κόρμπι για το οποίο έχει δοθεί εντολή στις τεχνικές υπηρεσίες της Περιφέρειας, να ολοκληρώσουν τάχιστα τις διαδικασίες για την άμεση επανεκκίνησή του, καθώς προσωρινά οι εργασίες έχουν σταματήσει.

Σ΄αυτό το πλαίσιο κατά τη συζήτηση οριστικοποιήθηκαν και δρομολογήθηκαν βήματα και οι διαδικασίες για την άμεση συνέχιση του έργου και προς αυτή την κατεύθυνση συμφωνήθηκε να συσταθεί ένα παρατηρητήριο της Περιφέρειας και του Δήμου ΒΒΒ, με στόχο την καθημερινή παρακολούθηση του έργου.

Από την πλευρά του δήμου επισημάνθηκε ότι υπάρχει καλή πρόθεση και από τις δυο πλευρές για να ολοκληρωθεί ένα έργο που είναι νευραλγικής σημασίας για την περιοχή.

Σημειώνεται πως το έργο προϋπολογισμού περίπου 20 εκ. ευρώ χρηματοδοτείται από το ΥΜΕΠΕΡΑΑ και θα εκτελεστεί από την Περιφέρεια Αττικής.

Επιπλέον συζητήθηκαν και άλλα έργα όπως η κατασκευή παιδικού σταθμού στην πόλη για το οποίο άμεσα θα υπογραφεί η σχετική προγραμματική σύμβαση αλλά και έργα διευθέτησης ομβρίων.

 

 

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ