Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Αργυρούπολη: Αστυνομικός απήγαγε πολίτη και του έκλεψε 40.000 ευρώ

Δημοσιεύθηκε

στις

Πρωτοφανές περιστατικό στην Αργυρούπολη καταγγέλλει ένας ιδιώτης.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ, ένας αστυνομικός, που υπηρετεί στις πεζές περιπολίες και ο συνεργός του, φέρονται να απήγαγαν έναν πολίτη από κατάστημα! Οι δυο τους, όπως καταγγέλλει το θύμα, του ζήτησαν να τους ακολουθήσει στο Α.Τ. για μια προσωπική υπόθεση, αλλά τον μετέφεραν σε σπίτι της περιοχής και του αφαίρεσαν 40.000 ευρώ!

Μόλις ο άνδρας απελευθερώθηκε, ενημέρωσε την αστυνομία, που ξεκίνησε έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών. Μετά από λίγη ώρα, πράγματι, η ομάδα ΔΙ.ΑΣ τους εντόπισε και μετά από καταδίωξη, τους συνέλαβε.

Ρεπορτάζ του in.gr, εξάλλου, αναφέρει πως ο συμμέτοχος στη ληστεία φέρεται να είναι ένας αντιεξουσιαστής με δραστηριότητα στη Θεσσαλονίκη, ενώ εμπλοκή στην υπόθεση φέρεται να έχει ένα ακόμη άτομο.

Εντύπωση προκαλεί, εξάλλου, το γεγονός, σύμφωνα πάντα με το in.gr, ότι ο εν λόγω αστυνομικός είχε εντοπισθεί προ μερικών εβδομάδων να κινείται ύποπτα κοντά στον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη -είχε εντοπισθεί από τη φρουρά του. Ακόμη φερόταν να είχε επαφή με άτομα του ποινικού χώρου.

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ