Ελάτε στην παρέα μας

Δηλώσεις Πολιτικών & Δημάρχων

H Δήμαρχος Νέας Ιωνίας, Δ. Θωμαΐδου για την Παγκόσμια Ημέρα Εκπαιδευτικών

Δημοσιεύθηκε

στις

Η Παγκόσμια Ημέρα Εκπαιδευτικών τιμάται στις 5 Οκτωβρίου, και με αυτή την αφορμή η Δήμαρχος Νέας Ιωνίας απευθύνει προσωπικό μήνυμα προς τους εκπαιδευτικούς της πόλης.

Πιο συγκεκριμένα, η κα Δέσποινα Θωμαΐδου αναφέρει:

“Η 5η Οκτωβρίου έχει καθιερωθεί ως Παγκόσμια Ημέρα Εκπαιδευτικών, προκειμένου να τιμήσουμε τους εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων και να τονίσουμε ιδιαίτερα τη σημασία του πολυδιάστατου έργου τους.

Με αφορμή την ημέρα αυτή, θέλω να ευχαριστήσω για μια ακόμη φορά τους ακούραστους εκπαιδευτικούς της πόλης, οι οποίοι κάτω από αντίξοες συνθήκες λόγω της υγειονομικής κρίσης δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό διαδραματίζοντας σημαντικό ρόλο στην οικοδόμηση ενός καλύτερου μέλλοντος για όλους τους μαθητές, το μέλλον της πόλης μας

Η Δημοτική Αρχή, στο μέτρο των αρμοδιοτήτων της, στέκεται αρωγός του εκπαιδευτικού τους έργου για να ξεπεράσουμε κάθε πρόβλημα, κάθε εμπόδιο αυτή τη δύσκολη σχολική χρονιά.

Σας ευχαριστούμε για την ανιδιοτελή σας προσφορά και τον καθημερινό σας αγώνα για τη διαμόρφωση και την καλλιέργεια ελεύθερων και ολοκληρωμένων προσωπικοτήτων, διότι όπως έλεγε και ο Αδαμάντιος Κοραής «Πολιτεία που δεν έχει σαν βάση της την παιδεία, είναι οικοδομή πάνω στην άμμο».

Εύχομαι από καρδιάς σε όλους τους εκπαιδευτικούς να έχετε υγεία, υπομονή, δύναμη και δημιουργικότητα!!”

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ