Ελάτε στην παρέα μας

Δηλώσεις Πολιτικών & Δημάρχων

Στράτος Σαραούδας: “Στη Μεταμόρφωση ΔΕΝ θα έρθει καμία υπηρεσία καθαριότητας άλλου Δήμου”

Δημοσιεύθηκε

στις

Με δήλωσή του ο Δήμαρχος Μεταμόρφωσης, κ. Στράτος Σαραούδας ξεκαθαρίζει πως δεν υπάρχει καμία περίπτωση να δημιουργηθούν δομές Καθαριότητας άλλου Δήμου στην Μεταμόρφωση.

Πιο συγκεκριμένα, με αφορμή την πρόσφατη διακήρυξη του Δήμου Νέας Ιωνίας για την αναζήτηση και αγορά ακινήτου για τη στέγαση των υπηρεσιών της Καθαριότητας, και τη φημολογία που ήδη αναπτύχθηκε στην πόλη ο Δήμαρχος Μεταμόρφωσης, Στράτος Σαραούδας, προέβη στην ακόλουθη δήλωση: «Είναι δεδηλωμένη και αποδεδειγμένη η βούληση του Δήμου Μεταμόρφωσης και της νυν Δημοτικής Αρχής να μην εγκατασταθεί ή δημιουργηθεί αντίστοιχη δομή άλλου Δήμου εντός των διοικητικών μας ορίων.

Δεν προδικάζουμε το που μπορεί να γίνει μια τέτοια εγκατάσταση αλλά το που ΔΕΝ μπορεί να γίνει, δηλαδή στη Μεταμόρφωση».

Αξίζει να θυμίσουμε πως ο Δήμος Μεταμόρφωσης πέρυσι, σε αντίστοιχα χρονική περίοδο, είχε να αντιμετωπίσει την εκπεφρασμένη απόφαση του δήμου Αμαρουσίου να δημιουργήσει δομές διαχείρισης απορριμμάτων στη μεταμόρφωση και πραγματικά τότε η δημοτική αρχή αξιοποιώντας τις γνώσεις του δημάρχου σε θέματα Πολεοδομίας κατάφερε να σταματήσει γρήγορα όποια προσπάθεια του γειτονικού δήμου.

Τέλος, ένας από τους λόγους που δημιουργήθηκε εύκολα και τόσο γρήγορα η φημολογιά στην πόλη της Μεταμόρφωσης σχετικά με το ενδεχόμενο της εγκατάστασης δομών καθαριότητας από τη Νέα Ιωνία, οφείλεται πως είχε ειπωθεί πριν δύο χρόνια περίπου ότι ο δήμος της Νέας Ιωνίας κοιτάει για κάποιο χώρο στη Μεταμόρφωση. Πάντως τώρα σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, η Νέα Ιωνία θα κοιτάξει αλλού και όχι στη Μεταμόρφωση.

 

[Πηγή: syneidisi.com]

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ