Ελάτε στην παρέα μας

Δηλώσεις Πολιτικών & Δημάρχων

Πανελλήνιες 2020: Το μήνυμα του Περιφερειάρχη Αττικής, Γ. Πατούλη

Δημοσιεύθηκε

στις

Μήνυμα στήριξης προς τους μαθητές που ξεκινούν από σήμερα να διαγωνίζονται στις Πανελλαδικές εξετάσεις αποστέλει ο Περιφερειάρχης Αττικής, κ. Γιώργος Πατούλης.

Ο ίδιος αναφέρει:

“Εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία σε όλους τους μαθητές που συμμετέχουν στις φετινές Πανελλαδικές εξετάσεις. Οι συνθήκες λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού είναι ιδιαίτερες, όπως άλλωστε ήταν δύσκολη και η περίοδος της προετοιμασίας.

Συμμερίζομαι στο έπακρο την αγωνία σας, όπως και την αγωνία των οικογενειών σας. Εύχομαι να βιώσετε αυτή τη δοκιμασία όσο γίνεται πιο ανώδυνα και οι προσπάθειές σας να αποδώσουν τα προσδοκώμενα αποτελέσματα.

Μέσα όμως από τις δυσκολίες καταφέρνουμε να κάνουμε ισχυρότερη τη θέλησή μας για την επίτευξη των στόχων μας. Η προσωπική πρόοδος και η εξέλιξή μας αποτελεί μια διαδικασία συνεχή και αυτό θα πρέπει να το θυμόμαστε σε κάθε περίπτωση.

Η παρούσα φάση αναμφίβολα αποτελεί ένα σημαντικό σταθμό στην πορεία της ζωής σας, ωστόσο σε καμία περίπτωση δεν είναι ο μόνος σταθμός. Γι’ αυτό το λόγο δεν πρέπει να απογοητευτείτε αν δεν καταφέρετε να επιτύχετε τον υψηλότερο στόχο που θέσατε. Είναι βέβαιο και θα το διαπιστώσετε στην πορεία ότι θα σας δοθούν και άλλες πολλές ευκαιρίες για την κατάκτηση των στόχων σας αρκεί να είστε αφοσιωμένοι σε αυτό.

Σε κάθε περίπτωση σας εύχομαι να καταφέρετε να κατακτήσετε την επιστημονική γνώση στο επίπεδο που πραγματικά στοχεύετε. Αποτελείτε το πολυτιμότερο κεφάλαιο της κοινωνίας μας. Είστε η ελπίδα μας για ένα καλύτερο μέλλον. Μέσα από αυτή τη προσπάθεια που καταβάλλετε σήμερα θα εξασφαλίσετε σημαντικές εμπειρίες και θα γίνετε δυνατότεροι και ωριμότεροι.

Αποτελεί χρέος μας να διαμορφώσουμε τις προϋποθέσεις εκείνες που απαιτούνται, προκειμένου να διασφαλιστεί η ομαλή επαγγελματική αποκατάσταση σας. Αποτελεί υποχρέωση μας να συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε προκειμένου να μείνετε στη χώρα και να συμβάλλετε με τις γνώσεις και τα ταλέντα σας στην προσπάθεια να φτιάξουμε όλοι μαζί μία καλύτερη κοινωνία.”

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ