Ελάτε στην παρέα μας

Αμαρουσίου

Δήμος Αμαρουσίου: Στείρα αντιπολίτευση Μαγιάκη στο θέμα του ρέματος Σαπφούς

Δημοσιεύθηκε

στις

Σε συνέχεια του δημοσιεύματος της «Ενότητας Ανατροπής», μίζερη και στείρα χαρακτηρίζεται από τον Δήμο Αμαρουσίου η αντιπολίτευση που ασκεί ότι ο κ. Μαγιάκης, ακόμα και στο θέμα της διευθέτησης του ρέματος Σαπφούς.

Όφειλε να αναγνωρίσει τις μεγάλες προσπάθειες της Διοίκησης Πατούλη, σχετικά με τη δημοπράτηση και την ανάληψη κατασκευής του έργου για τη Διευθέτηση του ρέματος Σαπφούς, από το ΥΠΟΜΕΔΙ, αν και την αποκλειστική ευθύνη έχει η Περιφέρεια Αττικής, η οποία είναι και η καθ’ ύλην αρμόδια για τη διευθέτηση του ρέματος Σαπφούς.

Παρά τις καθυστερήσεις της Περιφέρειας αττικής, την ανεπάρκεια και την άρνησή της να προχωρήσει το σημαντικό αυτό έργο, η Διοίκηση του Δήμου Αμαρουσίου και προσωπικά ο Δήμαρχος Γιώργος Πατούλης, διεκδίκησε και πέτυχε τη δημοπράτηση και την ανάληψη κατασκευής του έργου από το ΥΠΟΜΕΔΙ.

Σε αντίθεση με τον κ. Μαγιάκη και την παράταξή του, η Διοίκηση του Δήμου Αμαρουσίου θα συνεχίσει να διεκδικεί αυτά που δικαιούται το Μαρούσι, καθώς και να δίνει λύσεις κόντρα στην ανεπάρκεια και την αδιαφορία κάποιων. Ταυτόχρονα όμως, οφείλει να αναδεικνύει και να στηλιτεύει την αναλγησία και την «πολιτική εμπάθεια» της Διοίκησης της Περιφέρειας Αττικής και των πρώην πολιτικών συντρόφων του κ. Μαγιάκη, απέναντι στον Δήμο Αμαρουσίου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ